Δριμύ κατηγορώ Κοντονή κατά παραγόντων και οπαδών!

Λάβρος κατά των μεγαλοπαραγόντων που καλλιεργούν συστηματικά, όπως δήλωσε, την οπαδική βία, εμφανίστηκε ο Υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, σε ομιλία του με αφορμή την έναρξη των κοινών δράσεων με την αστυνομία για την αντιμετώπιση του σχολικού bullying.

«Παρών» στην εκδήλωση ήταν και ο Υπουργός προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο όραμα ενός παγκόσμιου αθλητικού κινήματος. Ο Σταύρος Κοντονής πάντως, κατέφυγε σε δριμύ κατηγορώ εναντίον των μεγαλοπαραγόντων και των επαγγελματιών οπαδών, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το πρόβλημα με τη βία στα γήπεδα και τον αθλητισμό καλλιεργείται από συγκεκριμένους παράγοντες. Πρώτα απ’ όλα οι ίδιοι οι μεγαλοπαράγοντες των ομάδων και του αθλητισμού, οι οποίοι καλλιεργούν συστηματικά -όχι όλοι, ορισμένοι- αυτά τα φαινόμενα, εκμεταλλεύονται τις στρατιές των οπαδών για ιδιοτελή συμφέροντα, ή ορισμένες φορές, αν δεν τις συγκροτούν, τις υποθάλπουν ή τις ανέχονται».

Επίσης, ο υφυπουργός Αθλητισμού έκανε λόγο για «επαγγελματίες οπαδούς», οι οποίοι με οικονομικές απολαβές προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι σε αντιπαράθεση με τα παραπάνω, υπήρξαν παράγοντες που συγκρούστηκαν και απέτυχαν να ξεριζώσουν το φαινόμενο με τη δράση των χούλιγκαν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα