Διατηρεί τον «κορμό», προσθέτει ποιότητα

Τη διατήρηση του βασικού «κορμού» της ομάδας για πολλά χρόνια επιθυμεί η διοίκηση του Ολυμπιακού, εφαρμόζοντας ένα διαφορετικό – σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια – πλάνο, αρχής γενομένης από το προσεχές καλοκαίρι.

Η ανανέωση των συμβολαίων με τους Γιάννη Μανιάτη, Τσόρι Ντομίνγκεζ και η επερχόμενη του Νταβίντ Φουστέρ, εξυπηρετούν ακριβώς αυτόν τον σκοπό και αναδεικνύουν τη νέα φιλοσοφία που θέλει να εφαρμόσει ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Βίτορ Περέιρα καλείται, μαζί με τους συνεργάτες του, αλλά και τους αρμόδιους στη διοίκηση, να αξιολογήσουν το υλικό και βάσει των εισηγήσεων του Πορτογάλου να κινηθούν για τη συμπλήρωση των θέσεων στο ρόστερ. Για πρώτη φορά, ο Ολυμπιακός δεν επιθυμεί να προβεί σε πολλές κινήσεις, ούτως ώστε να διατηρηθεί μία σταθερά στην ομάδα καιν γύρω από αυτή να υπάρξουν οι απαιτούμενες ποιοτικές προσθήκες.

Στον «κορμό» περιλαμβάνονται οι Μανιάτης, Φορτούνης, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Μαζουακού, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ και Ρομπέρτο. Για τους υπόλοιπους γίνονται διάφορες σκέψεις, ενώ κάποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν, ούτως ώστε να αδειάσουν θέσεις στο ρόστερ για τους επόμενους.

Όσον αφορά στον Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος ανήκει στην Άντερλεχτ, οι επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων έχουν ξεκινήσει και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν απτά αποτελέσματα. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε, οι επαφές βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενώ και ο Σέρβος μέσος έχει εκφράσει στον βελγικό σύλλογο την επιθυμία του να παραμείνει στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα