Διαμαντίδης ο πέμπτος!

Τέσσερις καλαθοσφαιριστές έχει τιμήσει όλους κι όλους η Euroleague για την προσφορά τους στο άθλημα του μπάσκετ και ο πέμπτος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από εκείνον που έχει προαναγγείλει την αποχώρησή του μετά το τέλος της σεζόν, μίας σεζόν που ξαφνικά κανείς δεν θέλει να τελειώσει. Ποιος μπορεί να αποδεχθεί πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα εγκαταλείψει σε λίγους μήνες την ενεργό δράση…;
Η διοργανώτρια αρχή ετοιμάζεται να τιμήσει τον «3D» στο ματς με την Τσεντεβίτα και το γεγονός αυτό καθ’ εαυτό έχει δημιουργήσει πανικό στον κόσμο του ΠΑΟ που αναμένεται να γεμίσει το κλειστό του ΟΑΚΑ κόντρα στους Κροάτες.
Τη μεγάλη αυτή τιμητική διάκριση την έχει δεχθεί ένας ακόμη Έλληνας μπασκετμπολίστας, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, πολυνίκης κι αυτός με τρία πρωταθλήματα Ευρώπης (ένα με την Εθνική, δύο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας), 14 τίτλους σε Ελλάδα, Ρωσία και Ισραήλ και φυσικά το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας. Εκτός από τον Παπαλουκά (καλύτερος ευρωπαίος παίκτης το 2006 και MVP της Euroleague το 2007), έχουν τιμηθεί από την Euroleague και οι Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Ραμούνας Σισκάουσκας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα