Δημόσιο διάλογο με τους κατοίκους του Πειραιά είχε ο Θεοδωράκης

Δημόσιο διάλογο με τους Πειραιώτες στην περιοχή του Παπαστράτου είχε το βράδυ της Πέμπτης ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού εστίασε στα προβλήματα του Πειραιά και ιδίως στην μεγάλη ανεργία που υπάρχει στην περιοχή.  Παράλληλα σχολίασε τον θόρυβο που έχει προκαλέσει η δήλωση της κας Ραχήλ Μακρή ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα τυπώσει 100 δισ. ευρώ.

Ο κ. Θεοδωράκης  υποσχέθηκε ότι «το πρώτο μέλημα του Ποταμιού είναι ‘δουλειές, δουλειές, δουλειές’ μέσα από τις επενδύσεις και όχι τις προσλήψεις στο δημόσιο”. Απαντώντας σε ερωτήσεις των κατοίκων, ο Στ. Θεοδωράκης είπε για τον ΕΝΦΙΑ ότι χρειάζεται ριζική αναμόρφωση, ενώ για το φορολογικό ότι πρέπει να σταματήσει η ανασφάλεια «για το τι φόρος ξημερώνει αύριο» και να παταχθεί η φοροδιαφυγή με «ένα ανθρώπινο δυναμικό που θα ασχοληθεί με αυτήν, ως ανεξάρτητη Αρχή».
Τέλος, σχετικά με το δημόσιο χρέος είπε ότι «το χρέος πρέπει να επιμηκυνθεί», τονίζοντας ότι «η λογική του ΣΥΡΙΖΑ που λέει “πάω στην Ευρώπη και είτε μου κουρεύεις το χρέος, είτε φεύγω” θα μας φέρει αντιμέτωπους με όλους τους λαούς της Ευρώπης. Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο, το Ποτάμι θα συμμετάσχει σε μία κυβέρνηση μόνο όταν πειστεί ότι δεν διαπραγματευόμαστε με το ευρώ και την Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα