«Δε γουστάρω να βλέπουν την αγάπη μου για τον Νίκο τόσο φτηνά»

Η Βίκυ Κάβουρα τα είπε «έξω» από τα δόντια στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «YOU», κάνοντας αναφορά στη σχέση που διατηρεί με τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο.

«Ξέρεις τώρα πώς είναι να ζεις ένα πράγμα τόσο δυνατό, που να σου έχει αλλάξει τη ζωή, να αγαπάς τον άνθρωπό σου και να υπάρχουν κάποιοι που να το βλέπουν τόσο φτηνά; Είμαι πολύ ντόμπρος άνθρωπος και δεν τα γουστάρω αυτά», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός!

Ακολουθεί η συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «YOU»

– Σε λίγους μήνες κλείνετε έναν χρόνο σχέσης με τον Νίκο. Είσαι στη φάση για το επόμενο βήμα;
Ξέρεις τώρα πώς είναι να ζεις ένα πράγμα τόσο δυνατό που να σου έχει αλλάξει τη ζωή, ότι αγαπάς τον άνθρωπό σου και να υπάρχουν κάποιοι που να το βλέπουν τόσο φτηνά; Είμαι πολύ ντόμπρος άνθρωπος και δεν τα γουστάρω αυτά. Το τι θα κάνω εγώ στη ζωή μου δεν αφορά κανέναν. Αυτά που λένε ότι θέλω το παιδί του… Όταν θα έχω αυτή την επιθυμία δεν θα βγω να το πω στον κόσμο, θα το πω στον Νίκο!

– Νιώθεις έτοιμη να κάνεις οικογένεια;
Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια και παιδιά αλλά είναι νωρίς ακόμα.

– Πώς φαντάζεσαι το γάμο σου;
Μάλλον σαν γιορτή. Όταν αποφασίσεις να κάνεις πάρτι και να γιορτάσεις την ευτυχία σου με τον άνθρωπό σου, θα το κάνεις ανοιχτά για να το μοιραστείς με αυτούς που αγαπάς. Τώρα αν και δεν θα είναι και πάρα πολλοί οι καλεσμένοι μας, δεν νομίζω ότι θα έκανα κάτι στα κρυφά μόνο με τους γονείς μας.

– Πώς τα πας με το νοικοκυριό;
Κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού, μαγειρεύω και τα πετυχαίνω όλα! Είμαι λίγο ψώνιο με τη μαγειρική μου. Αυτή την περίοδο φτιάχνω πολύ λαδερά. Τις Κυριακές βέβαια μαγειρεύω κάτι πιο ξεχωριστό. Όταν είμαι καλά ψυχολογικά κάνω περισσότερες δουλειές.

– Ποιο είναι το ωραιότερο δώρο που έχεις δεχτεί τον τελευταίο χρόνο από τον αγαπημένο σου;
Η ίδια η σχέση μου με τον Νίκο είναι δώρο για μένα! Ένα ξεχωριστό δώρο ωστόσο είναι το σκυλάκι μου ο Niva. Είναι toy μαλτέζ και τον έχουμε σαν μωρό, να φανταστείς ότι δεν τον αφήνω να περπατά στο δρόμο και τον έχω συνέχεια αγκαλιά!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα