“Δεν υπάρχει ενότητα στην Ακτή Ελεφαντοστού”

Λάβρος κατά των αστεριών της Ακτής Ελεφαντοστού, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, χαρακτηρίζοντας τους αντιπάλους της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ ατομιστές!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Daily Express:
«Ανάμεσα στην Ακτή Ελεφαντοστού και στη Νιγηρία, η επιλογή μου θα είναι η Νιγηρία εξ αιτίας τους συγκέντρωσης της και λόγω του τεχνικού της Στίβεν Κέσι που γνωρίζει πολλά για το ποδόσφαιρο και όχι μόνον. Έχει επίσης και εμπειρία στο Μουντιάλ ως παίκτης της Νιγηρίας. Έχουν επίσης τον καλό μου φίλο Βίκτορ Μόουζες που μ’ αρέσει ο τρόπος που παίζει. Ο Τζον Όμπι Μίκελ επίσης αγωνίστηκε πολύ εφέτος με την Τσέλσι και έδειξε το πόσο καλός είναι. Ο τερματοφύλακας τους είναι επίσης πολύ καλός εφέτος.

Η Ακτή Ελεφαντοστού είναι μία χώρα που θα σε απογοητεύσει. Τους γνωρίζω όλους από τον πάγκο ως τον προπονητή. Μάλιστα ο τεχνικός τους ο Λαμουσί είναι ένας πολύ καλός μου φίλος. Πως είναι δυνατό τα τελευταία 4-5 χρόνια να μην έχουν κατακτήσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής; Στο πρόσωπο του Ντιντιέ Ντρογκμπά έχουν τον καλύτερο στράικερ στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα έχουν τον καλύτερο χαφ, τον Γιάγια Τουρέ. Και επίσης διαθέτουν έναν από τους καλύτερους επιθετικούς εφέτος στην Premier League, τον Γουίλφρεντ Μπόνι της Σουόνσι. Όλους αυτούς τους παίκτες, αλλά το ερώτημα είναι διαθέτουν την απαιτούμενη ομαδικότητα;

Δεν ξέρω, δεν είμαι από την Ακτή Ελεφαντοστού. Γελάνε, συζητάνε και το απολαμβάνουν, αλλά όταν έρθει η ώρα της κρίσης, ξεχνάνε να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν υπάρχει ενότητα. Ο καθένας θέλει να είναι ήρωας. Ο καθένας τους θέλει να ξεχωρίσει ατομικά ώστε ο κόσμος να θυμάται τα κατορθώματα του όχι τι πέτυχαν σαν γενιά ή το τι έκαναν ως ομάδα. Ο καθένας θέλει να είναι ήρωας και αυτό σκοτώνει την Ακτή Ελεφαντοστού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα