Δεν το κουνάει ο Μουρίνιο!

Άλλο η Premier League και άλλο το Champions League, αλλά όπως και να το κάνουμε ο Ζοζέ Μουρίνιο ζει υπό καθεστώς πίεσης, καθώς το ξεκίνημα της Τσέλσι στο πρωτάθλημα Αγγλίας είναι οικτρό.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος προπονητής δείχνει σίγουρος για τη θέση του, είτε επειδή ξέρει πως η αποζημίωση είναι μεγάλη, είτε επειδή πιστεύει στις δυνατότητές του και στην ανάκαμψη της ομάδας του, που τουλάχιστον στο Champions League είναι εντός στόχων. Με αφορμή τον αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου αναφέρθηκε στο μέλλον του:
«Έχω άλλα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο. Ή πιο συγκεκριμένα τρία χρόνια και επτά μήνες. Θα είμαι εδώ για πολύ καιρό. Ξέρω τι φταίει για την κατάστασή μας. Είναι ένας συνδυασμός παραγόντων. Κάποιους από αυτούς δεν θέλω να τους αγγίξω, αλλά τους ξέρω. Δεν είναι κοινωνικά ή πολιτικά προβλήματα, αλλά ποδοσφαιρικά.  Θα κάνω τα πάντα για τους παίκτες μου. Πάντα έκανα κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Οι παίκτες μου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό κάθε μέρα, σε κάθε αγώνα και κάθε προπόνηση. Πάντα έχουν την επιθυμία να νικήσουν στο επόμενο παιχνίδι. Όταν έχεις φτάσει στο δικό μου επίπεδο είναι δύσκολο να μάθεις από άλλους. Πρέπει να μαθαίνεις από τον εαυτό σου κι εγώ μαθαίνω καθημερινά. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος προπονητής κάθε μέρα, να αναλύω κάθε λεπτομέρεια της δουλειάς μου. Θεωρώ πως είμαι καλός προπονητής».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα