Δεν τους χαλάει ο Λούμπος Μίχελ!

Ο κατά τα λεγόμενα καλύτερος διαιτητής που έχει βγάλει ποτέ η Σλοβακία ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ. Ο Λούμπος Μίχελ, ο εδώ και επτά χρόνια αποσυρμένος ρέφερι, προσελήφθη από το Ιβάν Σαββίδη και από σήμερα αποτελεί μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Σε διοικητικό ρόλο έχει δουλέψει στην Ουκρανία για λογαριασμό της Σαχτάρ Ντόνετσκ  και στο διάστημα μεταξύ 2008-2015, ενώ είναι εκλεγμένο μέλος του σλοβάκικου κοινοβουλίου.

Στον ΠΑΟΚ η αιφνιδιαστική πρόσληψη προφανώς συνδέεται με το πέρασμά του από την Ουκρανία και τη γνώση της ρώσικης γλώσσας, αφού ως γνωστόν ο Σαββίδης αρέσκεται σε συνεργάτες που μιλούν τη μητρική του γλώσσα. Ο Μίχελ ως διαιτητής ήταν εξαιρετικός, σε ελάχιστα μεγάλα ματς έχει κάνει εξόφθαλμες γκέλες (ίσως ένα ή δύο), ενώ η καριέρα του στη διαιτησία ίσως και να μην είχε τερματίσει, αν δεν είχε προκύψει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντά του. Λογικό ο ρόλος του θα έχει σχέση με τη διαιτησία, αφού δεν είναι τυχαίο που προσλαμβάνεται λίγες μέρες μετά τον οριστική εγκατάλειψη της σκέψης της πρόσληψης του Τάσου Κάκου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα