Δεν πουλιέται ο Μανωλάς, χάνει ρευστό ο Ολυμπιακός!

Ποδοσφαιριστής της Ρόμα μέχρι… νεοτέρας παραμένει ο Κώστας Μανωλάς. Παρά το ότι δημοσιεύματα από την Αγγλία ήθελαν όλες τις μεγάλες ομάδες να μελετούν την περίπτωσή του και να ετοιμάζουν προτάσεις, όλα δείχνουν πως ανανεώνει το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα.

Τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα μιλάνε για σούπερ αύξηση της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ το  χρόνο! Από το 1,5 που παίρνει τώρα, το ετήσιο συμβόλαιό του θα φτάσει τα 2,5 εκατομμύρια και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών! Παράλληλα, το συμβόλαιό του θα επεκταθεί μέχρι το 2010 (ή το 2019).

Αυτό σημαίνει πως ο Μανωλάς παραμένει ο ηγέτης της άμυνας της Ρόμα και προφανώς αυτή η κίνηση έρχεται για να καταλαγιάσει ελαφρώς η οργή των οπαδών μετά την ξαφνική πώληση του Πιάνιτς στη Γιούβε!

Η εξέλιξη αυτή «πονάει» τον Ολυμπιακό, καθώς αν ο Μανωλάς δινόταν σε άλλη ομάδα, θα καρπωνόταν πολλά χρήματα, περισσότερα από 6.000.000 ευρώ, λόγω ειδικού όρου στο συμβόλαιο που προέβλεπε κάτι τέτοιο αν η πώληση γινόταν μέχρι το Σεπτέμβρη του 2016. Αν πουληθεί του χρόνου, η ελληνική ομάδα δεν θα έχει να κερδίσει κάτι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα