«Δεν περίμενα να ζήσω κάτι τόσο σκληρό»

Η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν ένα πολυσυζητημένο τηλεοπτικό πρόσωπο, έκανε ένα λαμπερό γάμο και έγινε μανούλα. Και ναι κάποιος μπορεί να ξεχάσει κάτι από την επαγγελματική της πορεία, κανένας δεν θα ξεχάσει το πάρτι που έκανε με τον σύζυγό της, Λέων Πατίτσα, στο θωρηκτό «Αβέρωφ», τον Ιούνιο του 2010. Ένα πάρτι που έγινε πρώτο θέμα συζήτησης σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και στις εφημερίδες, ενώ η επιθέσεις που δέχτηκε ήταν πολλές.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά, η Μαριέττα Χρουσάλα, αναφέρεται στο θέμα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «You».

Διαβάστε το απόσπασμα από τη συνέντευξή της…

Αλήθεια, γιατί ποτέ δεν έχεις μιλήσει για τα γεγονότα στο «Αβέρωφ»;

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να ζήσω κάτι τόσο σκληρό, το έζησα κι αυτό. Κρατάω γενικά μόνο τα καλά της υπόθεσης αυτής γιατί είμαι άνθρωπος που δεν έχω κακίες, ούτε τα κρατάω μέσα μου, ούτε θέλω να εκδικηθώ. Δεν μεγάλωσα έτσι, ούτε με ενδιαφέρει να γίνω έτσι. Έγινε, το αφήνω πίσω, ούτε ποτέ μίλησα, ούτε αναφέρθηκα κι ούτε πρόκειται να το κάνω. Πρώτον, επειδή δεν το έκανα τότε, δεν θα το κάνω μετά από τόσα χρόνια και δεύτερον, γιατί ποτέ δεν σκέφτηκα ότι υπάρχει λόγος.

Ήταν εκείνη από τις δυσκολότερες περιόδους στη ζωή σου;

Δεν θα πω από τις δυσκολότερες γιατί έχω ζήσει και πιο δύσκολες και πιο ουσιαστικές και αν βγει κανείς από τον κόσμο της τηλεόρασης καταλαβαίνει ότι υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα από το να μην σου απαντάω ένας καλεσμένος στο τηλέφωνο! Πλέον δεν αφήνω τον εαυτό μου να στενοχωριέται με τόσο ανούσια πράγματα γιατί η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα