Δεν μπόρεσε η Λάτσιο να κάμψει την «κυρία» (Video)

Σε πελάγη ευτυχίας ζουν από το βράδυ της Τετάρτης, 20/5, οι φίλοι της Γιούβε, καθώς οι νεότεροι είδαν για πρώτη φορά την ομάδα τους να κατακτά το νταμπλ! Ναι, είναι απίστευτο, αλλά η «γηραιά κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου πανηγύρισε μόλις το τρίτο νταμπλ της ιστορίας της, με το πρώτο να χρονολογείται στο μακρινό 1960 και το δεύτερο στο 1995.

Στον τελικό της Ρώμης νίκησε στην παράταση τη Λάτσιο με 2-1 και πήρε την κούπα μέσω σε αποθέωση και φυσικά ο επόμενος στόχος δεν είναι άλλος από την σούπερ υπέρβαση, την κατάκτηση του Champions League κόντρα στην υπερομάδα που λέγεται Μπαρτσελόνα!

Τα γκολ των Γιουβεντίνων σημείωσαν ο Κιελίνι με εντυπωσιακό γυριστό σουτ στο 11’ και ο Μάτρι στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, με τους «Λατσιάλι» να ανοίγουν το σκορ νωρίς στο 4΄με κεφαλιά του Ράντου παρά την εκτίναξη και την υπερπροσπάθεια του Μπουφόν. Η Λάτσιο στάθηκε άτυχη, καθώς λίγα λεπτά πριν από το 2-1, είχε διπλό δοκάρι με μακρινό σουτ του Τζόρτζεβιτς, με την μπάλα να προσκρούει πρώτα στην αριστερή και μετά στη δεξιά δοκό του Μπουφόν.

Η Γιουβέντους έφτασε έτσι τις 10 κατακτήσεις Κυπέλλου, ενώ πρόσφατα πήρε και το 31ο πρωτάθλημα της ιστορίας της (αν και η οικογένεια της Γιούβε τα υπολογίζει 33, καθώς θεωρεί ότι άδικα της αφαιρέθηκαν δύο τίτλοι). Ο τελικός του Champions League με την Μπαρτσελόνα διεξάγεται στις 6 Ιουνίου.

http://www.youtube.com/watch?v=NolftxDY69Q&feature=iv&src_vid=XLkTEjL9A-k&annotation_id=annotation_2162288857

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα