«Δεν θα με επηρεάσει το σκάνδαλο…»

Μπορεί να παραδέχεται το σκάνδαλο στην προσωπική του ζωή, αλλά παραμένει επαγγελματίας και δηλώνει πως δεν πρόκειται να τον επηρεάσει σε επίπεδο απόδοσης. Ο λόγος για τον Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος «συνελήφθη» σε ξενοδοχείο να απατά τη σύζυγό του.

Βέβαια, ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος, ιδιαίτερα στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπου γίνονται… πολλά και διάφορα. Ωστόσο, το αστέρι της Άρσεναλ έσπευσε να καθησυχάσει τους οπαδούς των «κανονιέρηδων» ότι όλα όσα συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή, δεν πρόκειται να «βγουν» στον αγωνιστικό χώρο και ότι η εικόνα του δεν θα αλλάξει στο υπόλοιπο της περιόδου.

«Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για μένα. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να εστιάσουμε σε κάτι, ώστε να ξεπεράσουμε κάτι άλλο. Αυτό δεν είναι άλλο από τη δουλειά μου. Νομίζω πως διαθέτω έναν ισχυρό χαρακτήρα. Ναι, με επηρέασε, αλλά αυτό δεν το έβγαλα στον αγωνιστικό χώρο. Ότι συμβαίνει, συμβαίνει εκτός. Αυτό που χρειάζομαι είναι να κάνω ορισμένα πράγματα και να συνεχίσω να αντλώ ευχαρίστηση. Το έχω καταφέρει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, στα οποία σημείωσα δύο γκολ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα