Δεν είδε τον ημιτελικό ο Γκιρτζίκης!

Δεν είναι κακό. Μπορεί ο άνθρωπος να είχε δουλειές. Μπορεί να το έγραψε στο βίντεο. Μπορεί να ήθελε να ξεκουραστεί, γιατί έπρεπε με το ζόρι να παρακολουθήσει ίσως τον πιο κρίσιμο φετινό αγώνα του Κυπέλλου (μέχρι τον τελικό, εάν αυτός διεξαχθεί).

Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της ΕΠΟ κι αφού συζητήθηκε το θέμα της εκλογής του Τζιάνι Ινφαντίνο και της παραίτησης του προέδρου της ΕΠΣ Κέρκυρας, Παναγιώτη Ποζίδη, έγινε κουβέντα σχετικά με τα έκτροπα της Τούμπας. Ο κύριος Γκιρτζίκης ζήτησε τότε από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να τον ενημερώσουν για τα πεπραγμένα, επειδή δεν είχε παρακολουθήσει τον αγώνα!

Και εντάξει, λογικό είναι να μην πάει στο γήπεδο, αφού δεν είναι ευπρόσδεκτος. Συνδρομητική τηλεόραση δεν είχε; Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όταν ενημερώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού ότι υπάρχουν σκέψεις διακοπής της διοργάνωσης του Κυπέλλου και ερωτήθηκε η γνώμη του επί τούτου, είπε πως θα πληγεί οικονομικά η Ομοσπονδία, σκεπτόμενος πόσα χρήματα θα χαθούν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τα 50.000 εισιτήρια που δεν θα πουληθούν!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα