Δίπλα στον Καμπιάσο ποιος;

Στο πρωτάθλημα όλα καλά! Το τρία στα τρία ήρθε όπως αναμενόταν, έστω κι αν το ματς με τον Λεβαδειακό πήγε να στραβώσει. Στην Ευρώπη, όμως, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Ή μάλλον τα πολύ δύσκολα…

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας υποδέχονται το βράδυ της Τετάρτης της Μπάγερν Μονάχου για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δηλώνουν έτοιμοι και ανυπόμονοι. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό που αφορά στη σύνθεση της ομάδας και δεν είναι άλλο από το ποιος θα «συνοδέψει» τον Εστεμπάν Καμπιάσο στο χώρο του κέντρου.

Ως γνωστόν, ο Μιλιβόγεβιτς είναι τιμωρημένος και ο Μανιάτης ανέτοιμος, που σημαίνει ότι υποψήφιοι είναι οι εξής τρεις: Ο άπειρος Μπουχαλάκης, ο μέχρι πρόσφατα φευγάτος, αλλά πλέον εξαιρετικά υπολογίσιμος Κασάμι και ο Σαλίνο.  Το φαβορί είναι ο Κασάμι και μάλλον γι’ αυτό ο Μάρκο Σίλβα δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου με τον Πλατανιά. Προτίμησε να τον ξεκουράσει και να τον προφυλάξει, παρά να του δώσει ρυθμό. Άλλωστε, δεν μπορούσε να κάνει και τα δύο.

Κατά τα άλλα, οι λοιπές θέσεις φαίνονται σίγουρες. Οι Τσόρι, Ερνάνι, Πάρντο και Ιντέγιε είναι οι επικρατέστεροι για την μεσοεπιθετική τετράδα, ενώ πίσω θα παίξουν Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας και Μαζουακού με τον Καμπιάσο και τον Ρομπέρτο να ξεκινούν επίσης στην ενδεκάδα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα