Γύρω – γύρω όλοι και στη μέση ο Κάτσε

Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, τόσο τα σενάρια για το μέλλον τού Έργκους Κάτσε θα οργιάζουν σχετικά με την παραμονή του ή όχι στην ομάδα.

Διάφορες ομάδες από κάθε μεριά της Ευρώπης (Ουκρανία, Ιταλία κλπ.) φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση αγοράς του από τον ΠΑΟΚ, προοπτική που σε καμία περίπτωση δεν αφήνει αδιάφορο τον «Δικέφαλο» με την προϋπόθεση να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το περιστατικό με την ανάρτησή του στο Facebook έχει γίνει εδώ και παραπάνω από 1,5 μήνα, η διοίκηση δεν έχει ενημερώσει επίσημα ότι υφίσταται κάποια τιμωρία στον αμυντικό χαφ. Αυτό έχει ως συνέπεια να υφίσταται μια άκρατη παραφιλολογία με κύριο χαμένο τον ΠΑΟΚ.

Εσχάτως προέκυψε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του σημερινού Τύπου, ότι την περίπτωση Κάτσε εξετάζει μέχρι και η Τσέλσι, με την προοπτική να τον δανείσει στην Τβέντε που συνεργάζεται άμεσα με τους «μπλε». Το σίγουρο είναι ότι μετά τον Κάτσε και ο ΠΑΟΚ ψάχνει λύση για την παραχώρησή του, κάτι που δείχνει ότι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ο παίκτης θα αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέσα στον χειμώνα. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιο ζεστό ενδιαφέρον για τον παίκτη προέρχεται από την Ιταλία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα