«Για 10 χρόνια υποδυόμουν τον πεθαμένο αδελφό μου»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ήταν ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 Γιώργος Παπαδάκης., ο οποίος παρά το χιουμοριστικό κόνσεπτ του «ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ» έκανε μια συνταρακτική προσωπική αποκάλυψη. Ποια ήταν αυτή; Ότι για 10 χρόνια υποδυόταν στην πάσχουσα από σύνδρομο down αδελφή του τον πεθαμένο αδερφό του, προκειμένου να μην τη στενοχωρήσει! 

Αφορμή για την αποκάλυψη του τόσο ευαίσθητου περιστατικού ήταν όπως είπε ο Γ. Παπαδάκης ένα ρεπορτάζ που είχε παρουσιάσει στην εκπομπή του και το οποίο τον συγκίνησε ιδιαίτερα, καθώς του ήταν «οικείο». «Έζησα 51 χρόνια με ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες, την αδερφή μου, που “έφυγε” πριν από μερικούς μήνες. Ήταν τα πάντα για μένα και εγώ ήμουν τα πάντα γι’ αυτήν, γιατί είχε χάσει μάνα, πατέρα, όλους…», είπε μιλώντας για την οικογένειά του ο εμβληματικός παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του ο Γ. Παπαδάκης συνέχισε τη διήγηση λέγοντας: «Είχε πεθάνει ο αδερφός μου κι εγώ προσποιούμουν ότι ήμουν εκείνος. Την έπαιρνα τηλέφωνο και της έλεγα “έλα Μαράκι, ο Μάρκος είμαι” και, όταν πήγαινα εκεί, μου έλεγε “ο Μάρκος με πήρε τηλέφωνο”. Αυτό γινόταν για ένα διάστημα δέκα ετών! (…). Η αδερφή μου είχε σύνδρομο down! “Έφυγαν” όλοι πολύ νωρίς: ο αδερφός μου στα 49, ο πατέρας και η μητέρα μου στα 51… Έμεινα μόνο εγώ κι αυτό το κοριτσάκι, το Μαράκι και είχαμε μια φοβερή σχέση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα