«Γιατί να μην πάρουμε τον Τούντορ;»

Εκνευρισμένοι είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τον Ντάνιελ Πράνιτς, καθώς θεωρούν ότι έκανε παρέμβαση στο μεταγραφικό προγραμματισμό της ομάδας και στην ουσία κριτική προς τη διοίκηση!

Ο Πράνιτς έστειλε ευχές στον πιτσιρικά συμπατριώτη του Φραν Τούντορ για το ξεκίνημά του στη Χάιντουκ Σπλιτ (έβαλε και γκολ μάλιστα) και έκανε το λάθος (σκόπιμα ή μη) να αφήσει αιχμές προς τη διοίκηση του ΠΑΟ που δεν τον επέλεξε και στην ουσία τον άφησε να πάει στη Χάιντουκ!

Η παρέμβαση αυτή –μέσω των διαδικτυακών του ευχών– δεν πέρασε απαρατήρητη από τη διοίκηση του ΠΑΟ που έμαθε μέσω… μετάφρασης για τις ευχές, αλλά και για τις αιχμές του Πράνιτς για τη μη επιλογή του παίκτη από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι τόσο έξαλλος με τον παίκτη που έδωσε την ελευθέρας στον Αναστασίου να αποφασίσει αν επιθυμεί τη λύση της συνεργασίας με τον 33χρονο Κροάτη.

Όλα δείχνουν ότι Ντάνιελ θα αποχαιρετίσει το Κορωπί και δύσκολα θα αλλάξει κάτι σε αυτή την απόφαση, αφού και η παρουσία του ποδοσφαιριστή στην ομάδα από το 2013 και έπειτα δεν μπορεί να θεωρηθεί και εξαιρετική, παρά τις σαφώς περισσότερες συμμετοχές του στο φετινό πρωτάθλημα σε σχέση με το περσινό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα