«Γιατί δεν παίζει ο Κασίγιας;»

Εμφάνιση βγαλμένη από τα πολύ παλιά πραγματοποίησε ο Ίκερ Κασίγιας στο χθεσινό ντέρμπι (5/11) των ευρωπαϊκών «θρύλων» ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός γκολκίπερ που πλέον αγωνίζεται μόνο στον ευρωπαϊκό θεσμό, καλείται να είναι σε ετοιμότητα κάθε δεύτερη Τρίτη ή Τετάρτη ώστε να μην υποπέσει σε λάθη και επιβαρύνει την ούτως ή άλλως δύσκολη θέση του. Άλλωστε, δεν είναι παράλογο να προσπαθεί μέσω των λιγοστών ευκαιριών που του δίνονται πλέον να κερδίσει εκ νέου τη θέση του στην ενδεκάδα, αντί του πολύ καλού Ντιέγκο Λόπεθ.

Με παρουσίες όπως η χθεσινή στο Τορίνο θα αναγκάσει αργά ή γρήγορα τον Κάρλο Αντσελότι να μπει σε σκέψεις για το αν τελικά πρέπει όντως να επαναφέρει τον φυσικό αρχηγό της «βασίλισσας».

Ο «άγιος» Ίκερ πραγματοποίησε σωρεία δύσκολων επεμβάσεων, χαρίζοντας την πολύτιμη ισοπαλία στη Ρεάλ Μαδρίτης και ανάγκασε μετά το τέλος του ματς ακόμα και τον Αντόνιο Κόντε να τον χαρακτηρίσει ως τον καλύτερο παίκτη του ματς. «Στο δεύτερο ημίχρονο υποφέραμε στο να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό. Ο Ίκερ Κασίγιας ήταν ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του αγώνα και κατά τη γνώμη μου έσωσε πολλές φορές την Ρεάλ», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός της «μεγάλης κυρίας» και σειρά στα εγκωμιαστικά σχόλια προς τον 32χρονο γκολκίπερ πήρε σήμερα ο διεθνής τύπος.

Οι καλύτεροι τίτλοι στα ευρωπαϊκά σάιτ

Gazzetta dello Sport: «Κασίγιας, καταπληκτικός. Αποτελεί μυστήριο που ο τερματοφύλακας έμεινε στον πάγκο τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Ντιέγκο Λόπεθ είναι καλός, αλλά δεν είναι… Αριεανός»!

Corriere dello Sport: «Ο Κασίγιας είναι θαυματουργός»

Tuttosport: «Ο Κασίγιας έσωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τερματοφύλακάς του κράτησε την ισοπαλία».

France Football: «Ο Κασίγιας ήταν αυτοκρατορικός».

A Bola: «Η προστασία του Κασίγιας. Ακόμη γίνεται συζήτηση στην Ισπανία για τον Ντιέγκο Λόπεθ και τον Κασίγιας; Χθες ο Κασίγιας είχε μαγική βραδιά»

Marca: «Ο Κασίγιας εξαφάνισε το φάντασμα του Τορίνου. Ο Ίκερ έσωσε τη Ρεάλ σε μία… καταραμένη πόλη. Για ακόμη μία φορά δικαιώθηκε για τα εξαιρετικά αντανακλαστικά του».

Mundo Deportivo: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε ισοπαλία στην Γιουβέντους με πρωταγωνιστή τον Κασίγιας».

Sport: «Η Ρεάλ τα κατάφερε χάρις στον Κασίγιας».

Μένει να φανεί αν όντως είναι η αρχή της μεγάλης επιστροφής του Ίκερ Κασίγιας στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης ή απλά θα περάσει σαν να μην έγινε ποτέ η χθεσινή του εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα