Γιατί έτσι ρε Αλέξανδρε;

Σχετικά ανεξήγητη είναι η πτώση της πορείας του Αλέξανδρου Τζόρβα ο οποίος το 2010 φλέρταρε με τον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα τερματοφύλακα και σήμερα, πέντε χρόνια αργότερα, σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Είναι γεγονός ότι ο Τζόρβας μετά το πέρασμά του από τον Απόλλωνα τη σεζόν 2013-2014 στο οποίο δεν ήταν κακός, δυσκολεύτηκε να βρει ομάδα και αναγκάστηκε να μετακομίσει στην Ινδία για λογαριασμό της Νορθ Ιστ. Δεν κατάφερε, ωστόσο, ποτέ να προσαρμοστεί με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη χώρα μας μετά το τετράμηνο πέρασμά του και από το Γενάρη του 2015 να παραμένει άνεργος.

Τις τελευταίες μέρες βλέποντας πως δεν υπάρχει κάποια πρόταση σκέφτεται να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, γεγονός που έχει προκαλέσει μία μίνι-έκπληξη στην πιάτσα. Πριν από πέντε χρόνια ο Τζόρβας ήταν νταμπλούχος με τον Παναθηναϊκό και βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, ωστόσο τα δύο χρόνια στο Καμπιονάτο αντί να τον βελτιώσουν ως αθλητή, μάλλον τον «βάλτωσαν», γεγονός ανεξήγητο, αφού η Ιταλία είναι μεγάλη σχολή τερματοφυλάκων. Ίσως ο Τζόρβας να καλύφθηκε με το νταμπλ υπερασπιζόμενος την αγαπημένη του ομάδα το 2010 και να μην είχε άλλο κίνητρο στην καριέρα του, αφού ήταν πάντα ένας αθλητής με αρκετά ενδιαφέροντα!

Αν τυχόν προκύψει κάποιαν πρόταση ίσως ανακαλέσει, αλλά για την ώρα δείχνει διάθεση να κρεμάσει τα γάντια του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα