Γιανουζάι: «Προσπαθώ να κάνω ό,τι και ο Κριστιάνο»

Απόλυτα ειλικρινής σχετικά με το ποδοσφαιρικό του πρότυπο εμφανίστηκε ο Αντνάν Γιανουζάι μιλώντας στα αγγλικά ΜΜΕ, καθώς τόνισε πως προσπαθεί να μοιάσει σε όλα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Βέλγος εξτρέμ τόνισε πως παρακολουθεί τις κινήσεις του Πορτογάλου και προσπαθεί να τις μεταφέρει και στον αγωνιστικό χώρο ενώ σημείωσε και τη σημασία που έχει η εκγύμναση του σώματός του στο πρωτάθλημα της Αγγλίας.

«Τον παρακολουθώ αρκετά και προσπαθώ να κάνω τα ίδια πράγματα που κάνει και εκείνος», ανέφερε αρχικά ο νεαρός εξτρέμ και πρόσθεσε:

«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Κοιτάω πάντα τις κινήσεις του και παρακολουθώ τους αγώνες του, προσπαθώντας να κάνω ό,τι κάνει και εκείνος. Θυμάμαι τα όσα έκανε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Στη συνέχεια, ο Γιανουζάι υπογράμμισε: «Πρέπει να δουλέψω σκηρλά στο γυμναστήριο, όπως έκανε και εκείνος, επειδή όταν ήρθε εδώ δεν ήταν τόσο δυνατό. Ωστόσο μετά από ένα χρόνο περίπου δυνάμωσε πολύ και ήταν δυνατός στα τζαρτζαρίσματα. Αρχίζω σταδιακά να δυναμώνω, λόγω της δουλειάς που κάνω στο γυμναστήριο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα