«Γέφυρες» σε Μάντσεστερ και Φαν Γκάαλ ο Μίλερ!

Γέφυρες… για τη μετακίνησή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «κτίζει» ο Τόμας Μίλερ, δηλώνοντας πως είναι γνωστή η ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον νέο τεχνικό των «μπέμπηδων», Λουίς Φαν Γκάαλ.

Εμμέσως πλην σαφώς, ο Γερμανός μέσος της Μπάγερν Μονάχου εκδήλωσε την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στους «κόκκινους διάβολους», αξιοποιώντας, κατά μία έννοια, τη σχέση του με τον Ολλανδό προπονητή. Ο Μίλερ δεν διατηρεί καλές σχέσεις με τον προπονητή της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί έντονα το σενάριο περί παραχώρησης του σε άλλη ομάδα. Ο Μίλερ βρέθηκε στο προσκήνιο των μεταγραφικών υποθέσεων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αμέσως μόλις έγινε γνωστό το «φλερτ» με τον Φαν Γκάαλ.

Όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές έχουν ήδη έρθει σε επαφή και «κτίζουν» καθημερινά την ενδεχόμενη συνεργασία τους… «Δεν είναι μυστικό ότι διατηρώ μία σχέση με τον Λουίς Φαν Γκάαλ, η οποία ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια. Έχω συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου μέχρι το 2017. Μου αρέσει να παίζω στην Μπάγερν και πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα