«Βόμβα» Νεϊμάρ στη Βαρκελώνη!

Βόμβα… στην πλατεία των μνηστήρων έριξε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, η οποία κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, Νεϊμάρ, επεκτείνοντας τη μεταξύ τους συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου σταρ με την Μπαρτσελόνα είχε καταντήσει σίριαλ, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα έχει θετική κατάληξη για τους «Μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Cope, Μπαρτσελόνα και Νεϊμάρ φτάσανε σε προσύμφωνο για την επέκταση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου άσου για ακόμα τρία χρόνια, μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2021.

Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα ή στο τέλος της σεζόν, με τον Νεϊμάρ να γίνεται ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ πίσω από τον Λιονέλ Μέσι.

Ως εκ τούτου, τα σενάρια περί μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ή στα μυθικά ποσά που φέρονταν διατεθειμένοι να δαπανήσουν η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν, μπαίνουν προς το παρόν στο… ντουλάπι, για την επόμενη φορά που θα προκύψει θέμα με τον Βραζιλιάνο άσο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα