«Βόμβα» ΑΕΚ: Κλείνει τον Γκανέζο Ασαντέ

Τη μεταγραφική «βόμβα» με την απόκτηση του διεθνούς Γκανέζου ακραίου επιθετικού, Σόλομον Ασαντέ επιχειρεί να ρίξει η ομάδα της ΑΕΚ, την ύστατη ώρα της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει προσφύγει στα αρμόδια όργανα της FIFA διεκδικώντας την ελευθερία του από τη Μαζέμπε του Κονγκό. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα εξασφαλίσει σε πρώτο στάδιο προσωρινή άδεια και στη συνέχεια θα εκδικαστεί η υπόθεσή του, ώστε να αποφανθεί το αρμόδιο όργανο για το αν και ποιο ποσό που θα χρειαστεί να καταβληθεί στον αφρικανικό σύλλογο. Ο Γκανέζος μένει ελεύθερος, ωστόσο ο πρόεδρος της Μαζέμπε υποστηρίζει ότι έχει συμβόλαιο και δεν είναι διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει.

Για τον Ασαντέ έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Μαμελόντι Σάνταουνς από τη Νότια Αφρική. Ο ίδιος, ωστόσο, προτιμά να αγωνιστεί σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο, καθώς μέχρι τώρα δεν του έχει δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνατότητές του σε ένα ανώτερο επίπεδο.

Εξελίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ για την απόκτηση του Γκανέζου έχει ανάψει το πράσινο φως και ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γκας Πογιέτ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα