Βρόντησε στου κουφού την πόρτα!

Καλεσμένος στο Υφυπουργείο αθλητισμού ήταν το πρωινό της Τρίτης, 22/12, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, προκειμένου να καταθέσει έναν μίνι απολογισμό πεπραγμένων της Ομοσπονδίας τον τελευταίο χρόνο.

Με αφορμή, όμως το πλέον πρόσφατο περιστατικό, όπου στον αγώνα Ατρόμητος-Πανιώνιος μία φωτοβολίδα εκτοξεύτηκε από την εξέδρα και δεν υπήρξε διακοπή του αγώνα, έστω και προσωρινή, ο Σταύρος Κοντονής βρήκε την ευκαιρία να επιπλήξει την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της για την αδυναμία διαφύλαξης και τήρησης των… δύο μέτρων και των δύο σταθμών που οφείλει να επιβάλει η δικαιοσύνη.

Ωστόσο, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με παραβιάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων αλλά για ξεδιάντροπή χρησιμοποίηση των μέτρων μόνο όποτε το επιλέγουν κάποιοι διαιτητές, παρατηρητές  ή δικαστές.  Στο Περιστέρι δεν είναι κανείς την φωτοβολίδα; Τότε κακώς λέγεται φωτοβολίδα, θα έπρεπε να λέγεται… σκοτοβολίδα! Προφανώς, κι αφού την είδαν, θα είπαν: «Ποια φωτοβολίδα; Ένα λεπτό θέλει το ματς, αν το διακόψουμε τώρα τι ώρα θα πάμε σπίτια μας;». Κι έτσι ολοκληρώθηκε το ματσάκι κανονικά, υποχρεώνοντας τον Γιάννη Αλαφούζο να στείλει εξώδικο για τη μη τήρηση των κανόνων.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν είχε να πει κάτι στις παρατηρήσεις Κοντονή, παρά μόνο να γνέψει το κεφάλι του και η… ζωή συνεχίζεται. Αν ποτέ αλλάξει κάτι πείτε το και μας!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα