Βούκιτς… μέχρι το 2015 στον ΠΑΟΚ!

Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας μέχρι το 2015, βρίσκεται ο Σβόνιμιρ Βούκιτς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο Σέρβος επιθετικός αναφέρθηκε και προσωπικά στον Ιβάν Σαββίδη, αποκαλύπτοντας το ενδιαφέρον του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις ανάγκες του σέρβικου λαού και την έκκληση του ιδίου για βοήθεια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν έφτασα στο Βελιγράδι, ο Ιβάν Σαββίδης με ρώτησε για το ποια είναι οι περιοχές που χρειάζονται άμεσης βοήθειας ώστε να αντιδράσει αμέσως. Ο Ιβάν είναι ένας μεγάλος άντρας, ένας μεγάλος άνθρωπος. Ο Σαββίδης είχε την επιλογή να βοηθήσει, αλλά πόσοι άνθρωποι στον κόσμο που έχουν εκατομμύρια, παραμένουν σιωπηλοί; Ο Σαββίδης ήξερε πως θα επιστρέψω στο σπίτι μου και με ρώτησε τι χρειάζονται οι άνθρωποι στη Σερβία που υποφέρουν. Τον κάλεσα πίσω μετά από λίγο και του είπα να στείλει βοήθεια. Αμέσως, ενημέρωσε τους ανθρώπους του και ήμουν μάρτυρας σε αυτό. Αυτός είναι ο Σαββίδης.

Πέτυχα όντως ένα πολύ όμορφο γκολ το περασμένο Σάββατο. Δέχθηκα την μπάλα μέσα στην περιοχή και σούταρα. Ο τερματοφύλακας σκέφτηκε πως θα τη στείλω στην άλλη γωνία αλλά τον ξεγέλασα. Αυτή είναι η δουλειά μου, να πετυχαίνω γκολ. Πληρώνομαι για να σκοράρω και το έκανα. Στα play off πήγαμε πολύ καλά, αλλά με μία εντελώς άδικη απόφαση, μας αφαίρεσαν τρεις βαθμούς και δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε τη 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό, αισθανόμουν ενοχλήσεις από πριν, όμως έκατσα στον πάγκο και αργότερα έπαιξα. Το τραύμα μου χειροτέρεψε, αλλά δεν με νοιάζει. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε, το πρωτάθλημα τελείωσε.

Ο ΠΑΟΚ είναι για μένα ένα σπίτι γεμάτο θετική ενέργεια, το δεύτερο μου σπίτι. Οι οπαδοί με αγαπάνε, η σχέση μας είναι απίστευτη. Αν θα μείνω, θα μείνω μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Είμαστε πολύ κοντά πάντως».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα