Βεργέτης: «Δεν μας φοβίζει η Μακάμπι…»

Με πνεύμα νικητή, αλλά και χαμηλό προφίλ, «υποδέχθηκε» ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης, την κλήρωση της ομάδας του στα play off του Europa League, κόντρα στην Ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Έλληνας προπονητής ζήτησε συγκέντρωση από τους παίκτες του και να συνεχίσουν την καλή δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι μία κλήρωση που μας αφήνει ανάμικτα αισθήματα. Είναι μία από τις καλές ομάδες, όμως δεν είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να μας τύχει. Είναι μία ομάδα που έχει αποκλείσει πολλές ελληνικές ομάδες, είναι ο κακός δαίμονας των ελληνικών ομάδων, όμως είναι και μία ομάδα που δεν μας φοβίζει. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, έχουμε μέρες μπροστά μας για να το κάνουμε αυτό, ενώ έχουμε και τα δύο φιλικά παιχνίδια με Ατρόμητο και Παναιτωλικό, που θα μας βοηθήσουν στην προετοιμασία αυτή και θα πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση όπως κάναμε και με τις δύο προηγούμενες αντιπάλους μας.

Δεν με προβληματίζει ότι ο δεύτερος αγώνας θα είναι εκτός έδρας. Μας προβληματίζει σε λογικά πλαίσια. Αν οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι στο ρόλο τους, στη δουλειά που έχουν να κάνουν μέσα στο γήπεδο όπως ήταν στις δύο προηγούμενες φάσεις δεν θα έχουμε πρόβλημα. Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε πόσο έτοιμοι θα είμαστε στα παιχνίδια με την Μακάμπι, γιατί πρέπει να δούμε λίγο τους τραυματίες μας σε τι κατάσταση θα είναι και αν θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν. Ο Μπαράλες θα είναι έτοιμος τις επόμενες ημέρες, να δούμε τι θα γίνει με τον Μπαντιμπανγκά και τον Σανκαρέ. Οι πολλές μέρες προπόνησης μόνο καλό μπορεί να κάνουν, όπως και τα δύο φιλικά παιχνίδια. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία και την στήριξη του στον αγώνα με την Μάιντς και να του ζητήσω να μας κάνει την ίδια χάρη και στον αγώνα με την Μακάμπι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα