Βαλαβάνη: “Με τον Ντάνο έκανα λάθος”

Λίγες μόλις ώρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Survivor Πανόραμα” και έλυσε πολλές από τις απορίες του τηλεοπτικού κοινού.

Η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το  Survivor μίλησε για το πρόβλημα υγεία που αντιμετώπισε με το συκώτι της: «Είχα πρηστεί πολύ. Μου βρήκανε πρόβλημα στο συκώτι μου που πρέπει να το παρακολουθήσω από εδώ και στο εξής. Πόναγα πάρα πολύ από το πρήξιμο που δεν μπορούσα ούτε ν’ ακουμπήσω την κοιλιά μου”.

Σχετικά με την υποτιθέμενη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, σχολίασε πως αυτά που λέγονται και γράφονται είναι αστεία. Όσο για την αποκατάσταση των σχέσεών τους σχολίασε: «Με τον Ντάνο έκανα λάθος στην συμπεριφορά μου και του ζήτησα συγγνώμη πριν φύγω».

Παράλληλα, η αθλητικογράφος υπογράμμισε ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από την αρχή του παιχνιδιού, αρπαζόταν πολύ εύκολα: “Όταν καταλάβαινε το λάθος του ζητούσε συγγνώμη. Ο ίδιος είχε είχε δώσει συμβολές στη Σάρα όταν τα αγωνίσματα έγιναν ατομικά και δεν θα έπρεπε ν’ αντιδράσει με αυτό τον τρόπο στον Σπαλιάρα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα