Βήματα προς την ελληνοποίηση

Αλήθεια είναι πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού δείχνει ελαφρώς ενοχλημένος που τα τελευταία χρόνια παίζουν ελάχιστοι Έλληνες στην ενδεκάδα. Το καλοκαίρι όταν το εγχείρημα «πρόσθεσης ποιότητας» του Αντρέα Στραματσιόνι σήμανε «Βαβυλωνία», πολλοί ενθουσιάστηκαν, αλλά αρκετοί προβληματίστηκαν.

Σημασία έχει πως τώρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης το βλέπει αλλιώς το πράγμα και εισηγείται – τουλάχιστον για την ώρα – Έλληνες ποδοσφαιριστές. Μετά τον Κουρμπέλη, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θέλει να εντάξει στο ρόστερ του τον Θανάση Πέτσο της Βέρντερ Βρέμης,  ο οποίος έχει παίξει σε τρία παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα και μάλλον δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Στην Αυστρία ο Πέτσος ξεχώριζε και γι’ αυτό πόνταρε πάνω του μία μεγάλη γερμανική ομάδα, αλλά ο 25χρονος μέσος δεν ανταποκρίθηκε ή δεν «κούμπωσε» με τους «πράσινους» της Βρέμης. Στον ΠΑΟ περιμένουν να δουν αν θα αποδεσμευτεί και αν μείνει ελεύθερος, αμέσως θα επιδιώξουν να τον αποκτήσουν. Ο Πέτσος είναι αμυντικό χαφ που πατάει και αντίπαλη περιοχή και στο αυστριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ραπίντ Βιέννης είχε επτά γκολ και έξι ασίστ σε 101 συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα