«Βέτο» Ζιρές για Εντό στον Αστέρα!

Όσο παράξενο και αν ακούγεται, ο προπονητής της Εθνικής Σενεγάλης, Αλέν Ζιρές, θέτει «βέτο» στην παραμονή του Ζιράν Εντό στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης!

Ο διεθνής Σενεγαλέζος αμυντικός ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τους Αρκάδες προκειμένου να παρατείνουν τη συνεργασία τους. Τόσο ο παίκτης, όσο και η ομάδα της Τρίπολης παρουσιάζονται απόλυτα ικανοποιημένοι, γεγονός που θα μπορούσε να επιφέρει μία εύκολη και ανώδυνη ανανέωση του συμβολαίου του. Όμως προέκυψε άλλο θέμα. Ο εκλέκτορας της Σενεγάλης, ο άλλοτε σπουδαίος διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής, Αλέν Ζιρές, διεμήνυσε στον Εντό ότι ναι μεν είναι ευχαριστημένος με την εικόνα και την παρουσία του, αλλά αν εξακολουθήσει να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν θα έχει θέση στην αποστολή της Εθνικής!

Για πολύ κόσμο μπορεί να ακούγεται περίεργο, ακόμη και ανθελληνικό, ωστόσο ο Ζιρές έχει το δικό του σκεπτικό. Κακά τα ψέματα, το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι και το πιο ανταγωνιστικό του κόσμου. Κάτι η κρίση, κάτι οι κακές επιλογές των παραγόντων, το πρωτάθλημα στην Ελλάδα έχει παραμείνει στάσιμο, αν δεν έχει κάνει και βήματα προς τα πίσω. Ο Ζιρές έχει υψηλές βλέψεις και θέλει τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται στον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας και ανταγωνισμού. Με άλλα λόγια, αν ο Εντό δεν βρει ομάδα σε ένα από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, θα χάσει τη θέση του στην Εθνική Σενεγάλης!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα