«Βέτο» Αναστασιάδη για Σίβοκ!

Τις αντιρρήσεις του για την απόκτηση του Τσέχου ποδοσφαιριστή της Μπεσίκτας, Τόμας Σίβοκ, εξέφρασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, μετά τις πληροφορίες που συγκέντρωσε για τη φυσική κατάσταση του διεθνούς μεσοαμυντικού.

Ο Τόμας Σίβοκ, με τη θετική καριέρα σε Σπάρτα Πράγας, Ουντινέζε και Μπεσίκτας, ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια με απανωτούς τραυματισμούς, γεγονός φρέναρε την καριέρα του και τον άφησε αρκετά πίσω σε όλα τα επίπεδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι την περυσινή περίοδο αγωνίστηκε μόλις σε 15 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ την τρέχουσα έχει παίξει σε 12 παιχνίδια, καθώς δεν φαίνεται να έχει επανέλθει πλήρως από τους τραυματισμούς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, η Μπεσίκτας αναζητεί τρόπο να λύσει τη συνεργασία της μαζί του ή να τον «ξεφορτωθεί» με μεταγραφή. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ χαροποίησε τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας, οι οποίοι βλέπουν μία πολύ καλή πιθανότητα να απαλλαγούν από ένα βάρος στο ρόστερ και τον προϋπολογισμό τους.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει ενημερωθεί από τους συνεργάτες του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σίβοκ και φέρεται να εκδήλωσε τις ενστάσεις του στη διοίκηση. Στον ΠΑΟΚ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον διεθνή Τσέχο, αλλά κατά ο Άγγελος Αναστασιάδης θέλει ποδοσφαιριστές με άρτια φυσική κατάσταση και κατά το παρελθόν έχει αποδείξει πως δεν στέκεται σε ονόματα και… πιέσεις άνωθεν, χρησιμοποιώντας μόνο εκείνους που είναι έτοιμοι από κάθε άποψη.

Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση του Πάουλο Σόουζα, όταν ήταν προπονητής στον Παναθηναϊκό, με τη φράση που έμεινε στην ιστορία: «Δεν μπορεί το παλικάρι»! Ο Πορτογάλος ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που είχαν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε έρθει σε ρήξη μαζί του, καθώς δεν τον χρησιμοποιούσε σε όλα τα ματς, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με τα πόδια του. Ο έμπειρος προπονητής δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να βρεθεί αντιμέτωπος με ανάλογα θέματα και για τον λόγο αυτό, ζήτησε από τη διοίκηση και τον Ζήση Βρύζα, να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στο θέμα του Τόμας Σίβοκ και να εξετάσουν τις υπόλοιπες προτάσεις που έχουν στα χέρια τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα