«Αυτοκράτορας» στην «Αιώνια Πόλη»!

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Πετρ Τσεχ από την Τσέλσι επιχειρεί η ομάδα της Ρόμα, σύμφωνα με δημοσιεύματα έγκυρων ΜΜΕ σε Ιταλία και Αγγλία!

Η Ρόμα μεγαλώνει, εξελίσσεται και ανεβάζει καθημερινά τον πήχη των προσδοκιών της, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε… μεταγραφικό επίπεδο. Η περίπτωση του Τσέχου τερματοφύλακα φαντάζει ως ευκαιρία στα μάτια των Ρωμαίων. Ο μάνατζερ των «μπλε» του Λονδίνου, Ζοσέ Μουρίνιο, έχει ανάψει το πράσινο φως για την αποχώρηση του διεθνούς πορτιέρο, αξιώνοντας το –ελάχιστο για την αξία του– ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Θα είναι, δε, εξαιρετικά ικανοποιημένος, αν ο Τσεχ επιλέξει ομάδα εκτός Αγγλίας, καθώς θα αποφύγει να τον… βρει μπροστά του στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και τα επόμενα χρόνια. Για τον Τσέχο γκολκίπερ υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από την Άρσεναλ, όσο και από τη Λίβερπουλ.

Στην Ιταλία, πάντως, παρουσιάζουν την υπόθεση της Ρόμα αρκετά προχωρημένη, γεγονός που, αν επιβεβαιωθεί, αυξάνει τις πιθανότητες ο σπουδαίος τερματοφύλακας της Τσέλσι, να γίνει συμπαίκτης των Βασίλη Τοροσίδη, Χοσέ Χολέμπας και Κώστα Μανωλά, οι οποίοι αγωνίζονται στην ομάδα της «Αιώνιας Πόλης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα