Αυτή είναι η εκπαιδευτική μέθοδος χορού που “εγγυάται” αποτελέσματα!

Μετά από πολυετή μελέτη και εμπειρία στον τομέα του κοινωνικού χορού φτάσαμε στο ποσοστιαίο αποτέλεσμα εκμάθησης χορού κατά 100%. Γιατί;

Γιατί, το εκπαιδευτικό μας σύστημα βασίζεται στο συνδυασμό δύο εκπαιδευτικών εργαλείων. ΜΑΘΗΜΑ και ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ. Μέσα στο μάθημα (ομαδικό ή ιδιωτικό) παίρνουμε όλες τις γνώσεις του χορού που μας ενδιαφέρει να μάθουμε δηλαδή βηματολόγιο και ιδιαίτερη τεχνική για να χορεύουμε άνετα και με στυλ αυτό το χορό. Ενώ στο τρίωρο χορευτικής εξάσκησης κάνουμε πράξη όλα αυτά που θεωρητικά μαθαίνουμε στο μάθημα, σε ένα μοναδικής σημασίας και σύνθεσης περιβάλλον που δεν μπορούμε να το βρούμε πουθενά αλλού. Στοιχεία τρίωρου χορευτικής εξάσκησης:

α) Συμμετέχουν συμμαθητές και δάσκαλοι. ΆΡΑ το περιβάλλον είναι οικείο κι ένας αρχάριος μαθητής μπορεί να νιώσει άνετος ψυχολογικά για να απολαύσει το χορό του! Κάτι που δε μπορεί να συμβεί όπου αλλού και αν πάει ο μαθητής για να κάνει χορευτική εξάσκηση γιατί δε θα μπορέσει με τίποτα να βρει χώρο – μαγαζί με τέτοια ανθρώπινη σύνθεση.
β) Γίνεται πάντα με επιτυχία, προγραμματισμένα, συγκεκριμένη ημέρα και ώρα της εβδομάδας. ΆΡΑ δεν μπαίνει στη διαδικασία να ‘ στήσει ’ μία τέτοια βραδιά που τυχόν να είναι και αμφιβόλου αποτελέσματος.
γ) Το πρόγραμμα της μουσικής περιλαμβάνει όλους τους χορούς που διδάσκουμε οπότε από τη μία δεν είναι βαρετό, από την άλλη δίνει στο μαθητή την μοναδική ευκαιρία να έχει την πρώτη του επαφή και να μάθει και άλλους χορούς που δεν έχει επιλέξει ΔΩΡΕΑΝ!!!

Πέρα όμως από αυτά τα δύο εκπαιδευτικά εργαλεία, αν ένας μαθητής έχει ιδιαίτερο στόχο από την αρχή (να παρακολουθήσει κάποιο συγκεκριμένο χορευτικό επίπεδο ή να βγάλει κάποια χορογραφία γάμου ή οποιαδήποτε άλλη ιδιαίτερη επιθυμία), τότε μπορεί να διαλέξει να κάνει ιδιωτικό (private) μάθημα.

Ο απαιτούμενος αριθμός μαθημάτων εδώ, επηρεάζεται από το στόχο που θέτει ο ίδιος ο μαθητής σε σχέση με αυτό που θέλει να μάθει αλλά και το χρόνο που απαιτεί να το πετύχει.

Στο ιδιωτικό μάθημα μπορεί να επιλέξει να κάνει ότι του αρέσει όσον αφορά τη χορευτική ύλη. Μπορεί να αλλάζει την ύλη ανάλογα με την επιθυμία του από μάθημα σε μάθημα (όχι όπως στο ομαδικό που είναι μάθημα συγκεκριμένης ύλης καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου).

Το ιδιωτικό μάθημα προγραμματίζεται να γίνει την ημέρα και την ώρα που θέλει ο μαθητής μέσα στην εβδομάδα, καθώς τα παραρτήματά μας λειτουργούν καθημερινά  από τις 10.00 έως τις 23.00 αλλά και Σαββατοκύριακα κατόπιν ραντεβού, και μπορεί να γίνει ακύρωση (από το προηγούμενο βράδυ) και επαναπροσδιορισμός του ραντεβού χωρίς επιπλέον χρέωση του μαθητή. Το ιδιωτικό μάθημα μπορούν να το παρακολουθήσουν από δύο μέχρι τρεις μαθητές. Είναι ταχύτητας μεγάλης. Μπορούν να μπουν όσα ραντεβού θέλουν οι μαθητές μέσα στην εβδομάδα και να αυξήσουν ακόμα περισσότερο την ταχύτητα εξέλιξης τους.

Στις σχολές μας μπορείτε να διαλέξετε όποιο συνδυασμό ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, μεταξύ ομαδικών ή ιδιαίτερων μαθημάτων, ανάμεσα από τα 5 εκπαιδευτικά προγράμματα που παρέχουμε. Τα εκπαιδευτικά αυτά προγράμματα είναι τα εξής :

  1. Full Level Programme
  2. Full Pass Programme
  3. Exclusive Programme
  4. Competitive Programme
  5. Private

 

Ο χορός αποτελεί διαχρονικά το πιο δυνατό μέσο έκφρασης και αποτύπωσης των συναισθημάτων και σκέψεών μας. Άλλωστε ο άνθρωπος πριν αρθρώσει το λόγο, χρησιμοποίησε τις κινήσεις του σώματός του ως μέσο επικοινωνίας με το περιβάλλον γύρω του. Μέσα από το χορό λοιπόν, με όπλο τη γλώσσα του σώματος, σας  δίνεται η μοναδική ευκαιρία να επικοινωνήσετε με όλον τον κόσμο. Για το λόγο αυτό, έπειτα από πολλά χρόνια ουσιαστικής ενασχόλησης με τους κοινωνικούς χορούς (δηλαδή τους χορούς που μπορούν να χορέψουν όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης), ερχόμενοι σε επαφή με χιλιάδες ανθρώπους και λαμβάνοντας όλα τα σημάδια της εποχής μας, δημιουργήσαμε για εσάς, τους φίλους και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα το “THE DANCE CLUB – THE MALL OF DANCE”. Η αρχική σκέψη αφορούσε τη δημιουργία του μεγαλύτερου club, όχι μόνο της Αθήνας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Το 2012 το όραμα αυτό υλοποιήθηκε, με αποτέλεσμα σήμερα να μετράμε 30 σχολές χορού – The Dance Clubs- , εκ των οποίων 26 βρίσκονται στην Αττική, 2 στην Πάτρα, 1 στην Καλαμάτα και 1 στην Κύπρο! Πρόκειται για τη μοναδική αλυσίδα σχολών χορού στην Ελλάδα, η οποία μετράει με αύξουσα πρόοδο, 21.000 μέλη και 15.000 μαθητές!

Στόχος είναι η βελτίωση της καθημερινότητάς μας και η άνοδος του βιοτικού μας επιπέδου. Αυτό το πετυχαίνουμε μέσω της σύνθεσης των δυνάμεων όλων των μελών μας, που είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές σε ότι κάνουμε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα