Ασχολήθηκε με Μιλόσεβιτς ο Ολυμπιακός

Με την περίπτωση του Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς ασχολήθηκε η διοίκηση του Ολυμπιακού, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, επιλέγοντας τελικά να υπογράψει στην τουρκική Μπεσίκτας!

Ο διεθνής Σουηδός αμυντικός, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκει στην ΑΙΚ Στοκχόλμης, έκανε δηλώσεις σε τουρκικά Μέσα, αποκαλύπτοντας τις προτάσεις που είχε, μεταξύ των οποίων ήταν και εκείνη των πρωταθλητών Ελλάδος. Αναλυτικά όσα είπε ο 22χρονος στόπερ:

«Όταν βρισκόμασταν σε διαπραγματεύσεις με την Μπεσίκτας, υπήρξε ενδιαφέρον και από την Άντερλεχτ. Ο ατζέντης μου, Νέναντ Λούκιτς, βρισκόταν σε συζητήσεις και με τον Ολυμπιακό και τη Λάτσιο, φέρνοντας αργότερα προτάσεις. Σκέφτηκα πολύ πριν αποφασίσω.

Αν επέλεγα την Άντερλεχτ θα έκανα ένα καθοριστικό βήμα και θα είχα σίγουρη τη θέση μου στην ενδεκάδα. Στην Μπεσίκτας όμως, θα έχω τη δυνατότητα να φτιάξω το όνομά μου, καθώς πρόκειται για ένα πραγματικά μεγάλο κλαμπ».

Ο Μιλόσεβιτς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων στην Μπεσίκτας, η οποία δαπάνησε μόλις ένα εκατομμύριο ευρώ για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα