Αστυνομία: Επί ποδός… πολέμου για το Σάντερλαντ – Νιούκαστλ!

Στον μέγιστο βαθμό κινητοποίησης βρίσκεται η αγγλική αστυνομία ενόψει του υψηλής επικινδυνότητας τοπικού ντέρμπι της Premier League μεταξύ της Σάντερλαντ και της Νιούκαστλ!

Σύμφωνα με τον αρχηγό ασφαλείας της περιοχής, οι οπαδοί των δύο ομάδων διακατέχονται από μεγάλη έχθρα και το γεγονός ότι στο γήπεδο της Σάντερλαντ θα βρεθούν 48.000 οπαδοί, εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους .

Ο διευθυντής αγώνα και αρχηγός ασφαλείας του γηπέδου, Στιβ Νέιλ, δήλωσε πως φοβάται τους οπαδούς που πίνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και καταφεύγουν σε βία και καταστ6ροφές. Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι το 11ο ντέρμπι το οποίο έχω υπό την επίβλεψή μου και έχω μάθει πολλά από την προηγούμενη εμπειρία μου. Τα τελευταία δύο – τρία ντέρμπι, κύλησαν πολύ καλά. Αν κάποιος δεν διαθέτει εισιτήριο, το μήνυμά μας είναι να πάει κάπου αλλού και να δει εκεί το παιχνίδι, μακριά από το γήπεδο, αλλά να πιει υπεύθυνα. Πρέπει να θυμόμαστε ότι πολλοί από τους ανθρώπους που θα έρθουν στο γήπεδο, είναι οικογενειάρχες και πηγαίνουν στην εκκλησία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα