Ασταμάτητη γιορτή στη Βαρκελώνη! (Video)

Είναι τα προεόρτια; Θα δείξει η ιστορία! Το σίγουρο είναι ότι στην Βαρκελώνη είναι άυπνοι από το βράδυ της Κυριακής, διότι το καμάρι της πόλης, η FC Barcelona, κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας! Και μένει να δούμε αν θα κάνει και το ντρεμπλ για να μεθύσει όλη η Καταλονία.

Τα βίντεο που έχουν ανέβει και παρουσιάζουν το εορταστικό κλίμα είναι πολλά. Ένα από αυτά δημιουργήθηκε από το κανάλι της Μπάρτσα και έχει τίτλο: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, μαζί, ασταμάτητα! Μέσα σε 1,5 λεπτό παρελαύνουν όλοι οι παίκτες και οι προσπάθειές τους. Και τους συνοδεύουν λέξεις που υποστηρίχθηκαν από τις ενέργειες των παικτών όλη τη σεζόν. ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΧΑΡΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΤΑΛΕΝΤΟ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΙΝΗΤΡΟ, ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΓΚΟΛ, ΜΑΓΕΙΑ, ΥΠΕΡΟΧΗ, ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ!

Βίντεο υπάρχουν και από τον αγωνιστικό χώρο του Βιθέντε Καλδερόν με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με την Ατλέτικο και από τα πανηγύρια στην πόλη. Απολαύστε τα, ιδίως αν συμπαθείτε, αγαπάτε και υποστηρίζεται αυτό το τεράστιο κλαμπ!

 

https://www.youtube.com/watch?v=DRU8WZWaLn8

 

http://www.youtube.com/watch?v=R56_a8Kb5Dk

 

http://www.youtube.com/watch?v=APTXQo6uTgM

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα