Αρβανιτίδης: «Καταθέτω αγωγές και μηνύσεις!»

Ξεσπάθωσε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργος Αρβανιτίδης, μετά την οριστική αθώωση της ομάδας από το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ για την υπόθεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη το 2013.

Ο Αρβανιτίδης ξεκαθάρισε πως θα προβεί σε μηνύσεις και αγωγές και υπέδειξε τον Δημήτρη Μελισσανίδη ως υποκινητή των καταθέσεων του Γεωργέα, του Καλογέρη και του Καλαϊτζίδη. Δεν ερμήνευσε τη στάση του Γκιγιέρμο Πέρεθ που υπονόησε πως ο Γεωργέας είπε την αλήθεια, ούτε θέλησε να σχολιάσει επί της ουσίας την εμμονή του ανακριτή Ανδρεάδη. Είπε, πάντως, πως η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει επειδή παρακολουθεί την υπόθεση η Παναγία η Σουμελά και ότι η Βέροια βρέθηκε στη μέση ενός πολέμου μεταξύ Μελισσανίδη και Μαρινάκη.

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που έδωσε στο Sportfm τόνισε: «Περιμέναμε την αθώωσή μας! Αυτά που είπαν τα είπαν για τους δικούς τους λόγους και στήσανε ένα θέατρο, το θέατρο του παραλόγου. Το είπαμε στον κύριο ανακριτή και στην αθλητική δικαιοσύνη. Υπάρχει ο κ. Μαρινάκης και έρχεται ο κ. Μελισσανίδης με την ΑΕΚ. Δεν μπορεί να χτυπιέται η Βέροια, επειδή βρέθηκε ο κ. Καλαϊτζίδης και συνεννοήθηκαν για να βγάλουν αυτό το στημένο πράγμα, αυτό το θέατρο. Ο κ. Μελισσανίδης ισχυρίζεται στην κατάθεσή του ότι του είπε ο κ. Καλαϊτζίδης αυτό κι αυτό κι αυτό. Ο κ. Καλαϊτζίδης λέει άλλα πράγματα στην κατάθεσή του. Λόγω της κόντρας Μελισσανίδη-Μαρινάκη μπήκε στη μέση η Βέροια. Θέλοντας να μπλέξει τον Ολυμπιακό, ξεκινά από τη Βέροια. Μέσα από τις καταθέσεις και ξεκινώντας από τον κ. Μελισσανίδη πήγαμε στον κ. Καλαϊτζίδη. Αποδεικνύονται αυτά τα πράγματα.

Επειδή εδώ στη Βέροια, που ζούμε και μεγαλώσαμε, είναι η Παναγία Σουμελά και η χάρη της είναι πολύ μεγάλη, επειδή η Παναγία ακούει και έχει γνώση, θα λάμψει η αλήθεια. Και κάποιοι… Ποντιάρες που το παίζουν άγιοι, δεν θα ξεπλυθούν όσα έχουν κάνει με τις αγαθοεργίες τους. Κι εγώ έχω κάνει λάθη στη ζωή μου, αλλά δεν είναι σωστό να ρίχνω λάσπη κι όποιον πάρει ο Χάρος».

Ο Αρβανιτίδης τόνισε πως έχει ξεκινήσει νομικές διαδικασίες για να προβεί σε μηνύσεις και προσπάθησε να ερμηνεύσεις τη στάση των Γεωργέα, Καλαϊτζίδη και Καλογέρη: «Ο κ. Καλαϊτζίδης διέδιδε ότι είναι φίλος του Μελισσανίδη κι ότι όλα θα πάνε καλά. Έτσι λένε κάποιοι. Ο Γεωργέας είναι 38-40 χρονών και πιστεύει πως θα παίξει στη Σούπερ Λίγκα. Ο κ. Καλαϊτζίδης όπου πηγαίνει παίρνει μαζί του τον Καλογέρη. Ακόμη και στην Κύπρο που πήγε, τον πήρε μαζί. Και ο κ. Καλογέρης εμφανίστηκε στον ανακριτή με τον δικηγόρο της ΑΕΚ, τον κ. Γρηγορίου. Αφού ήταν τόσο τίμιοι και τόσο εξυγιαντές, γιατί δεν σηκώθηκαν να τα πούνε αυτά τα πράγματα τότε, που ήταν μάλιστα περίοδος μεταγραφών για να σηκωθούν να φύγουν; Αυτά τα κατέθεσα στον κ. Ανδρεάδη. Η δικαιοσύνη θα λάμψει».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα