Από θαύμα σώθηκαν ο Πάνος Καλλίτσης και η σύζυγός του

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση στα δημοσιογραφικά γραφεία, ότι ο Πάνος Καλλίτσης και η σύζυγος του πυροβολήθηκαν από αγνώστους στην πιλοτή του σπιτιού τους. Δύο άγνωστοι οπλισμένοι περίμεναν το ζευγάρι και τους απείλησαν με πιστόλιατο βράδυ του Σαββάτου.

Ο Πάνος Καλλίτσης προσπάθησε να ξεφύγει κάνοντας όπισθεν με ταχύτητα, ωστόσο εκείνοι ψύχραιμοι έριξαν στο τζάμι του αυτοκινήτου και τραυμάτισαν την Έλενα Χριστοπούλου.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο Πάνος Καλλίτσης αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς διέφυγε τον κίνδυνο και η κατάστασή του είναι πλέον σταθερή.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της συζύγου του Πάνου Καλλίτση, Έλενας Χριστοπούλου με την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» σχολίασε:
«Ο Πάνος είναι καλά γιατί όντως ήταν μια επικίνδυνη ιστορία και θέλω να το πω σε όλους όσους τον αγαπάνε και νοιάζονται για εκείνον. Αυτό που συνέβη χθες ήταν μια άνανδρη επίθεση χωρίς λόγο και αιτία.

Δεν είμαι αστυνομία για να πω ότι ήταν ληστεία αλλά ήταν μέσα στο γκαράζ μας δυο άνθρωποι με πιστόλια στα κεφάλια μας. Με το που μπήκαμε στο γκαράζ είδαμε δυο ανθρώπους με δυο πιστόλια να μας σημαδεύουν. Ο Πάνος κλείδωσε το αυτοκίνητο και πήγε να κάνει όπισθεν. Αυτοί το είδαν και χτύπησαν με την πρώτη σφαίρα στο τζάμι σε εμένα, για να σπάσουν το παράθυρο και να με βγάλουν έξω.

Ήταν η πρώτη σφαίρα που χτύπησε εμένα στο χέρι. Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να πω άλλες λεπτομέρειες γιατί δεν τις θυμάμαι. Ο Πάνος όντας χτυπημένος και δε ξέρω με τι σθένος έπεσε πάνω τους και με κάποιο τρόπο έφυγα προς τα πίσω κι άρχισα να τρέχω προς το δρόμο και να φωνάζω βοήθεια. Τον Πάνο τον χτύπησαν εξ’ επαφής στο στήθος και τα πόδια».

kalitsismesuzugo

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα