«Απόβαση» Βρετανών στην Καταλονία για Νεϊμάρ

Απόβαση… στην Καταλονία για τον Βραζιλιάνο Νεϊμάρ ετοιμάζουν τρεις ομάδες από τη Βρετανία, παρ’ ότι η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη να συζητήσει την παραχώρηση του διεθνούς επιθετικού της.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι έχουν ετοιμάσει φακέλους με συγκεκριμένες προτάσεις για τον παίκτη, ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση, καλύπτοντας επάξια το κενό του Λιονέλ Μέσι, που απέχει λόγω τραυματισμού.

Οι τρεις αγγλικές ομάδες φέρονται να έχουν πλησιάσει τον ατζέντη του Βραζιλιάνου ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Η Μπαρτσελόνα ωστόσο, όχι μόνο δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να διαπραγματευθεί την παραχώρηση του Νεϊμάρ, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του για νέο συμβόλαιο.

Ο πατέρας του Νεϊμαρ παραδέχθηκε ότι οι συζητήσεις με τους Καταλανούς βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αλλά δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε συμφωνία. Το θέμα που έχει προκύψει και που ζητάει διασφάλιση από τους Καταλανούς η πλευρά του παίκτη, είναι η προφύλαξή του από τις επιθέσεις που δέχεται. Ο Νεϊμάρ κατηγορείται για φοροδιαφυγή, καθώς οι αρχές υποστηρίζουν ότι απέκρυψε έσοδα από τη μεταγραφή του. «Θέλουμε να μας αφήσουν οι Ισπανοί να δουλέψουμε. Τίποτε περισσότερο…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του παίκτη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα