Απρόσμενος περίπατος για ΠΑΟ, 0-4 στην Τρίπολη

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των Play Off παρά το ότι… δεν ήθελε να διεξαχθούν. Οι «πράσινοι» νίκησαν 0-4 μέσα στην Τρίπολη τον Αστέρα και έδειξαν με το καλημέρα ποιος είναι το αφεντικό σε αυτή τη διαδικασία.

Η παράδοση που θέλει να πέφτουν τεσσάρες στο συγκεκριμένο θεσμό συνεχίστηκε, με τον ΠΑΟ να είναι τρομερά αποτελεσματικός, αφού έφτασε να προηγείται 0-2 στο ημίχρονο έχοντας κάνει τρεις φάσεις. Στο 25’ άνοιξε το σκορ ο Σίλντεφελντ, ενώ το δεύτερο γκολ σημείωσε ο εξαιρετικός Καρέλης στο 45’. Ο ίδιος σκόραρε ξανά στο 55’ από ασίστ του επίσης πολύ καλού Κλωναρίδη, ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 82’ ο Μπεργκ, ο οποίος αγωνίστηκε μετά από μακρά περίοδο αποχής λόγω προβλημάτων υγείας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Αλόκο, Γκοϊάν, Τσοκάνης, Νίκο Φερνάντες (46’ Γιανιώτας), Ιγκλέσιας, Ρόλε, Μάσα (78’ Μουνάφο), Πάρα (60’ Μπαντιμπαγκά), Μπαράλες.

ΠΑΟ: Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Σίλντεφελντ, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός (80’ Μπεργκ), Καρέλης, Νίνης (73’ Πράνιτς), Κλωναρίδης (66’ Μαυρίας).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα