Απρόσμενα καλός, αλλά δεν έχει πετύχει ακόμη τίποτα!

 

Ο Παναθηναϊκός στο φιλικό της Τετάρτης κόντρα στην Τσβόλε φανέρωσε κάποια στοιχεία τα οποία ενθουσίασαν τους φίλους της ομάδας. Πολύ λογικό αν σκεφτεί κανείς τις περσινές απογοητεύσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Ο Ιταλός Στραματσιόνι έκανε πέρσι πειραματισμούς όσο δεν πάει και με τις φετινές προσθήκες συνέχισε να τσεκάρει συστήματα και σχήματα. Οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού», μετά και τον παράξενο σχηματισμό στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρ περίμεναν με αντίπαλο την ολλανδική ομάδα να δούν πάλι αλχημείες. Αντ’ αυτού, επικράτησε η λογική. Δύο αμυντικά χαφ, ο Ζέκα με τον Λεντέσμα, ο Μπεργκ στην κορυφή, Ουακάσο και Ιμπάρμπο εκεί που πρέπει και ο φορμαρισμένος Λουντ μαζί. Αποτέλεσμα: Όλες οι γραμμές να εντυπωσιάσουν.

Τα πλάγια μπακ με τις προωθήσεις τους, ο Ζέκα και ο Λεντέσμα με τον «αέρα» τους, η τριάδα των μεσοεπιθετικών με τη δημιουργία τους και την εκτελεστικότητά τους και φυσικά ο Μπεργκ συνέθεσαν μία ομάδα με ταυτότητα στο γήπεδο, προκαλώντας ευχάριστα συναισθήματα στον κόσμο.

Αν συνεχίσει έτσι ο ΠΑΟ και αποδείξει και στα ματς με την ΑΪΚ ότι πράγματι έχει βρει μία ταυτότητα στο γήπεδο – και μάλιστα ποιοτική – τότε σίγουρα με την πρόκριση (που θα ξορκίσει και το περσινό φάντασμα της Γκαμπάλα), η ομάδα θα αποκτήσει εμπιστοσύνη στα πόδια της, εξαιρετικά πολύτιμη για τις εγχώριες διοργανώσεις που ακολουθούν. Έχει σημασία για τον ΠΑΟ να δει έναν Ζέκα και έναν Μπεργκ πιο ήρεμους μέσα στο γήπεδο και έναν προπονητή κατασταλαγμένο στο τι θέλει μέσα στο αγωνιστικό χώρο και όλα τα άλλα θα έρθουν, αφού τα νέα αποκτήματα δείχνουν πολύ καλή προσαρμοστικότητα!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα