Αποχαιρέτησε στη Μαρσέιγ ο Βαλμπουενά!

Σε φορτισμένο κλίμα και με αρκετά συναισθηματικά λόγια αποχαιρέτησε ο Ματιέ Βαλμπουενά τους ανθρώπους της Μαρσέιγ, στην οποία αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια.

Ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής συμφώνησε με την Ντιναμό Μόσχας, στην οποία υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Ο 29άχρονος μέσος δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του, λέγοντας:

«Είμαι πολύ φορτισμένος. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην κλάψω, αλλά ξόδεψα οκτώ χρόνια εδώ, γνωρίζοντας φανταστικές εμπειρίες, τίτλους και κύπελλα. Είμαι περήφανος για όλα όσα έζησα στη Μαρσέιγ, όμως σήμερα η σελίδα γυρίζει. Έκανα τόσα εδώ και θα θυμάμαι μόνο θετικά από την ομάδα. Όλοι οι προπονητές με βοήθησαν, αλλά θέλω να ξεχωρίσω τους Χοσέ Ανίγκο και Πάπε Ντιούφ, οι οποίοι με εμπιστεύθηκαν όταν ήρθα από ένα μικρό κλαμπ. Η μεγαλύτερη τιμή για μένα, είναι που πέτυχα σε αυτό το μεγάλο κλαμπ.

Η περασμένη σεζόν ήταν κάπως πολύπλοκη για μένα. Δεν ήταν κακή, αλλά δεν ήταν αυτό που περίμενα. Είχε σημάνει η ώρα να φύγω. Η Ντιναμό έδειξε έντονο ενδιαφέρον για μένα. Ο τεχνικός, Στάνισλαν Τσερτσένοφ, με ήθελε από το 2008, όταν έπαιξα εναντίον της Σπαρτάκ Μόσχας. Μου άρεσαν όσα μου είπαν και πραγματικά η ομάδα έχει ένα ολοκληρωμένο πλάνο. Θέλουν να κερδίσουν τα πάντα. Θέλω να τους βοηθήσω να το πετύχουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα