Απεργία και στη Formula 1

Απηυδισμένος από την οικονομική ασυνέπεια της Lotus προς το πρόσωπό του είναι ο οδηγός της ομάδας, Κίμι Ραϊκόνεν και όπως τόνισε και ο ίδιος ο Φινλανδός δεν είναι καθόλου απίθανο να μην αγωνιστεί στους τελευταίους δύο αγώνες του πρωταθλήματος.

«Ήρθα στο Άμπου Ντάμπι μόνο επειδή ελπίζω πως θα υπάρξει μια λύση στο θέμα. Ας ελπίσουμε να διευθετηθεί και να ολοκληρώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε. Μου αρέσει να τρέχω και διασκεδάζω συμμετέχοντας στους αγώνες, αλλά αυτό είναι δουλειά και όταν δεν αντιμετωπίζεται έτσι καταλήγεις σε δυσάρεστες καταστάσεις. Θα πρέπει να υπάρχει μια γραμμή, αν την προσπεράσουν τότε δεν θα είναι δικό μου το λάθος», τόνισε ο «Iceman», που για πρώτη φορά αναφέρθηκε τόσο ανοιχτά για τις οικονομικές εκκρεμότητες προς το πρόσωπό του. Μάλιστα, στη συνέχεια των λεγομένων του αναφέρθηκε στο συμβάν του ινδικού γκραν πρι στο οποίο είχε έντονο διάλογο με τον Αλέν Περμέιν, υπεύθυνο πίστας της Lotus.

«Κάποιες φορές δεν είναι ωραίο να ακούς ότι δεν είσαι ομαδικός παίκτης και πως δεν σε ενδιαφέρει το καλό της ομάδας, κυρίως όταν δεν έχεις πληρωθεί για έναν ολόκληρο χρόνο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα