Απαντάνε με μηνύσεις οι Ισπανοί στη Le Monde

Με αφορμή το άρθρο που υπονοούσε πως ο Γκασόλ έπαιζε ντοπέ στο Eurobasket

Δεν θα  μπορούσαν να το αφήσουν έτσι οι Ισπανοί και πράγματι αντέδρασαν στο κατάπτυστο άρθρο της γαλλικής εφημερίδας Le Monde.

Δημοσιογράφος του συγκεκριμένου εντύπου ανέφερε σε άρθρο του ότι ο Παού Γκασόλ έπαιξε «διαστημικά» στο πρόσφατο Eurobasket (όπου έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τη Γαλλία) επειδή διατηρεί άριστες σχέσεις με τον γιατρό που ήταν μπλεγμένος σε υπόθεση ντόπινγκ το 1998!

Αυτή η υπόνοια ήταν αρκετή για την ισπανική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης να προβεί σε μηνύσεις, ενώ δεν αποκλείεται να προβεί και σε ατομική μήνυση ο ίδιος ο Γκασόλ. Ο πρόεδρος του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού της Ισπανίας, Μιγκέλ Κάρντιναλ δήλωσε χαρακτηριστικά για την υπόθεση:

«Έχουμε να κάνουμε με έναν ασυνείδητο, ο οποίος ενέργησε αρνητικά για να κερδίσει φήμη. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές. Μίλησα το πρωί με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Χοσέ Λουίς Σάεθ και αποφασίσαμε να απαντήσουμε μέσω δικαστηρίου. Ο Πάου Γκασόλ έχει περάσει από αρκετά αντιντόπινγκ τεστ τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Ευρώπη και αποτελεί πρότυπο για τον αθλητισμό της Ισπανίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα