Απίστευτο: Κόρη δημοφιλέστατων ηθοποιών ζει σε ένα δωμάτιο στο Λονδίνο

Αντισυμβατική, περήφανη αλλά και ιδιαίτερη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την κόρη του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν, μόνο από τη στάση της ζωής της. Η 23χρονη υιοθετημένη κόρη των διάσημων ηθοποιών απαρνήθηκε τα πλούτη των γονιών της και ζει σε ένα μικρό σπίτι στο Λονδίνο μαζί με το σύζυγό της, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail.

Η Μπέλα, όπως είναι το όνομα της, παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο με τελετή σαϊεντολογίας τον 29χρονο Μαξ Πάρκερ και ουδέποτε νοιάστηκε να ακολουθήσει τη χλιδάτη ζωή των γονιών της.

Ζει σε ένα σπίτι μαζί με άλλους τρεις ενοίκους σε διώροφη μονοκατοικία του Λονδίνου (με 4 υπνοδωμάτια), προκειμένου να μοιράζονται το ενοίκιο, ακολουθεί λιτό βίο, αλλά ξεκαθαρίζει πως είναι βλακείες ότι δεν μιλάει με τους γονείς της. “Φυσικά και μιλάμε, είναι οι γονείς μου. Όποιος λέει το αντίθετο λέει βλακείες”.

Ωστόσο, ούτε η Νικόλ Κίντμαν που βρισκόταν εκείνη την περίοδο στο Λονδίνο, ούτε ο Τομ Κρουζ λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων παρέστησαν στο γάμο της, ενώ η Μπέλα αρνήθηκε να πάρει οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια από τους γονείς της.

Σχετικά με τις φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος, το αρνήθηκε κατηγορηματικά: “Θέλω να κάνω παιδιά, αλλά από τη στιγμή που είμαι μόλις 23 ετών, είμαι παιδί μόνη μου”.

bella2

bella1

bella4

bella3

Πηγή Φωτογραφιών: DAILY MAIL

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα