Αντάλλαξε χειραψία με Σημίτη και Βενιζέλο ο Τσοχατζόπουλος

Τυπική χειραψία αντάλλαξαν ο Άκης Τσοχατζόπουλος με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και την πρώην υπουργό Βάσω Παπανδρέου.
Την ώρα της άφιξης του στην δικαστική αίθουσα ο Άκης Τσοχατζόπουλος πλησίασε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. «Γεια σου Βαγγέλη» του είπε και στράφηκε στον Κ. Σημίτη λέγοντάς του: «Γεια σου πρόεδρε». Χαιρέτησε επίσης τον πρώην γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Σωκράτη Κοσμίδη.
Τους Κώστα Σημίτη και Ευάγγελο Βενιζέλο χαιρέτισε δια χειραψίας και ο Γιάννης Σμπώκος.
Το Πενταμελές Εφετείο προγραμμάτισε, οι Κ. Σημίτης, Ευ. Βενιζέλος και άλλα μέλη του ΚΥΣΕΑ της εποχής εκείνης να καταθέσουν την Τετάρτη 13 Μαΐου. Το δικαστήριο έλαβε αυτή την απόφαση επειδή είχε εκκρεμότητα εξέτασης άλλων μαρτύρων. Οι Βάσω Παπανδρέου και Γιάννος Παπαντωνίου θα καταθέσουν στις 20 Μαΐου και οι ανώτατοι στρατιωτικοί στις 27.
Ο κ. Σημίτης προσήλθε πρώτος απ’ όλους τους μάρτυρες, συνοδευόμενος από τον άλλοτε στενό του συνεργάτη Σωκράτη Κοσμίδη, και τον νομικό, πρώην πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων Χριστόφορο Αργυρόπουλο. Ο πρώην Πρωθυπουργός επέλεξε να καθίσει στα «ορεινά» του αμφιθεάτρου. Στη συντροφιά προστέθηκαν σταδιακά ο κ. Βενιζέλος και η κ. Παπανδρέου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα