Ανατροπή και πέναλτι… χαλάει η συμφωνία Κόντε-Τσέλσι;

Πριν την ανακοίνωση, τίποτε δεν θεωρείται δεδομένο. Νεώτερες πληροφορίες κάνουν λόγο για «σπάσιμο» της προφορικής συμφωνίας μεταξύ του Αντόνιο Κόντε και της Τσέλσι, καθώς οι «μπλε» του Λονδίνου εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο τους.

Τις τελευταίες μέρες φαινόταν πως υπήρχε μία διαφωνία όσο αναφορά τον αριθμό των συνεργατών που θα έφερνε μαζί του ο Κόντε. Ο Ιταλός ήθελε πέντε, ενώ οι διοικούντες των «μπλε» του πρότειναν να φέρει μόνο έναν βοηθό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror» οι δύο πλευρές δεν βρήκαν τη χρυσή τομή παρά τις προσπάθειες που έγιναν εκατέρωθεν. Οι Λονδρέζοι κοιτάνε ήδη άλλες περιπτώσεις, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να επανέρχεται εκ νέου στο προσκήνιο,, παρ’ ότι η περίπτωσή του είναι αρκετά ακριβή, καθώς θα πρέπει να σπάσει η ρήτρα του συμβολαίου του με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σενάρια κυκλοφόρησαν και για την επόμενη μέρα του Κόντε, ο οποίο δεν θα συνεχίσει στην Εθνική Ιταλίας. Η Μίλαν φαίνεται να έχει προσεγγίσει τον Ιταλό τεχνικό και να του προσφέρει συμβόλαιο, κάτι που ο ίδιος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εξετάζει σοβαρά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα