Αναστασίου: «Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε»

Την ικανοποίησή του προς τους παίκτες του για το ζήλο και την όρεξη που έδειξαν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Λεβαδειακό εξέφρασε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο προπονητής του ΠΑΟ, ωστόσο, τους παρατήρησε για την αδυναμία τους να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό στην επανάληψη και ζήτησε να μην ξανασυμβεί:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο. Κάναμε όσα είχαμε πει, δείξαμε σοβαρότητα, είχαμε συγκέντρωση και καταφέραμε να βάλουμε τρία γκολ με καλό ποδόσφαιρο. Βλέπετε πως όταν κάνουμε αυτά που λέμε και είμαστε όπως πρέπει, όλα γίνονται εύκολα. Με όποιον κι αν παίζουμε. Στο ημίχρονο όμως, σας είπα κάποια πράγματα. Να μην χαλαρώσουμε, να συνεχίσουμε έτσι και να προσπαθήσουμε στον ίδιο ρυθμό. Αντί γι’ αυτό, όμως, “καθίσαμε” και παρατήσαμε το ματς. Αυτό ήταν κάτι που δεν έπρεπε να γίνει και δεν πρέπει να ξαναγίνει.

Έπρεπε να βάλουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούσαμε, να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια συγκέντρωση την προσπάθειά μας. Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο, συνεχίζουμε τη δουλειά και στο μυαλό μας είναι πλέον το ματς με τον Πλατανιά για να είμαστε όπως πρέπει και να συνεχίσουμε τις νίκες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα