Ανανέωσε για 5 χρόνια ο Αντνάν Γιανουζάι

Με την όρεξη έμειναν Μπαρτσελόνα και λοιποί μνηστήρες του Αντνάν Γιανουζάι καθώς ο 18χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέγραψε την πενταετή επέκταση του συμβολαίου του. Έτσι, η φημολογία που τον ήθελε να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ως ελεύθερος θα πάψει πια να υφίσταται.

«Είμαι ικανοποιημένος που ο Αντνάν εμπιστεύτηκε το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ. Είναι ένα απίστευτο ταλέντο και με εντυπωσίασε συνεχώς από τότε που ήρθα στη Γιουνάιτεντ τον Ιούλιο. Η ισορροπία του, η ευστάθεια και η ικανότητά του να ξεπερνά τους αντιπάλους είναι πραγματικά εξέχουσα για ένα παιδί της ηλικίας του. Είναι υπέροχο που αναγνωρίζει ότι αυτός ο σύλλογος, με την παράδοση που έχει να αναπτύσσει το ταλέντο νεαρών παιδιών και να τους δίνει την ευκαιρία στο μεγαλύτερο επίπεδο, είναι το καλύτερο μέρος για αυτόν να βρίσκεται», τόνισε σε δηλώσεις του ο Ντέιβιντ Μόγιες στο επίσημο site του συλλόγου αμέσως μετά τις υπογραφές.

«Είναι απίστευτο συναίσθημα που μπορώ να υπογράψω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από τότε που έφτασα εδώ, πάντα ένιωθα σαν να είναι αυτός ο καταλληλότερος σύλλογος για μένα. Αυτή η σεζόν εξελίσσεται εκπληκτικά για μένα. Πήγα στην προετοιμασία της ομάδας, έκανα το ντεμπούτο μου στο Κομιούνιτι Σιλντ νικώντας μέσα στο Γουέμπλεϊ και μετά να είμαι βασικός στον αγώνα με την Σάντερλαντ. Είναι σαν όνειρο. Θέλω να δουλέψω σκληρά τώρα και να καθιερωθώ ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», δήλωσε το ίδιο το «αστέρι» της Μάντσεστερ που σίγουρα θα μας απασχολήσει πάρα πολύ με τα κατορθώματά του τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα