Αναλαμπή… ταπεινότητας από τον Μουρίνιο

Πρόκειται για ειλικρινή δήλωση, για… συμβουλή από τον image maker που τον ακολουθεί, ή για μία αναλαμπή ταπεινότητας, η οποία πολύ γρήγορα θα εξαφανιστεί; Ο Ζοσέ Μουρίνιο, πάντως, δήλωσε ότι θέλει να κατακτήσει το Champions League, όχι για τον ίδιο, αλλά για την Τσέλσι!

Ο Πορτογάλος κυνηγά ένα ρεκόρ. Την κατάκτηση του κορυφαίου θεσμού για τρίτη φορά και δη με διαφορετικές ομάδες. Το αν είναι εφικτό από τη φετινή Τσέλσι ή όχι, είναι μία διαφορετική συζήτηση. Ο ίδιος πάντως έκανε δηλώσεις σχετικά στο site της UEFA, τονίζοντας:

«Έχω μια πολύ καλή ομάδα, οι σχέσεις είναι πολύ καλές. Νομίζω ότι πάντα πρέπει να πάμε βήμα-βήμα, και η φάση των ομίλων είναι το πρώτο βήμα. Θα πρέπει να τερματίσουμε στην πρώτη δυάδα και μετά να δούμε την συνέχεια.

Όταν φτάσεις στη φάση των νοκ-άουτ ματς, το απρόβλεπτο και η κάθε λεπτομέρεια γίνεται θεμελιώδης. Μόνο ένας μπορεί να κερδίσει, μόνο δύο μπορούν να φτάσουν στον τελικό. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, διότι ο ανταγωνισμός στο Champions League είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Αυτό δεν είναι ο στόχος, ο στόχος είναι να κερδίσω το Champions League τρίτη φορά, δεν είναι να έχω ένα ρεκόρ. Αν κάποιος το κάνει πριν από εμένα, ή αν κάποιος κερδίσει με τέσσερις ή πέντε συλλόγους, δεν με νοιάζει γι ‘αυτό. Απλά θέλω να το κερδίσω με το σύλλογο όπου είμαι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα