Ανακοίνωσε την απόσυρσή του το… 2018 ο Φιλίπ Λαμ!

Το καλοκαίρι του 2014 ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το διεθνές ποδόσφαιρο και την Εθνική Γερμανίας. Τον Γενάρη του 2015 ανακοίνωσε το… πότε θα αποσυρθεί γενικότερα από την ενεργό δράση!

Ο λόγος για τον αρχηγό της Μπάγερν Μονάχου, Φιλίπ Λαμ, ο οποίος δήλωσε δημοσίως ότι σκοπεύει να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το… 2018, όταν θα εκπνεύσει το συμβόλαιό με τους «Βαυαρούς»! Μην φανταστείτε ότι είναι μεγάλος. Μόλις στα 31 του βρίσκεται και όταν θα αποσυρθεί, θα είναι μόλις 34 ετών! Ο ίδιος δεν αισθάνεται κανενός είδους σωματική κούραση. Κάθε άλλο. Απλώς, θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο σε άλλες καταστάσεις, ενώ πιστεύει πως κάποιος, πρέπει να αποτραβιέται όταν βρίσκεται στο απόγειο και όχι όταν εισέλθει σε περίοδο παρακμής.

Πιο αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου:
«Το συμβόλαιό μου με την Μπάγερν Μονάχου λήγει το καλοκαίρι του 2018. Τότε θα είμαι 34 ετών. Θα είναι, πιστεύω, η καλύτερη στιγμή για να αποσυρθώ από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Να βάλω ένα τέρμα στην καριέρα μου. Δεν βλέπω τον εαυτό μου να κάνει κάποια κίνηση προς το Κατάρ ή τις ΗΠΑ. Θέλω να αποσυρθώ όταν θα βρίσκομαι στην κορυφή και όχι όταν θα με πάρει ο κατήφορος. Θέλω να κερδίσω ένα ακόμη Champions League με την Μπάγερν. Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μου και πιστεύω ότι φέτος μπορούμε να το επαναλάβουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα